Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

entersten

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om entersten

  • Placering
    Kadett
  1. Hej!! Tack för tipset, ska testa det.
  2. Hej!! Vi använder Tenol till vårat Origo kök men det sotar ner kastruller och stekpannor väldig mycket. Finns det något annat bränsle som sotar mindre eller får man glatt leva med det? Tacksam för svar.
  3. Hej!! Kanske någon kan hjälpa mig att bringa klarhet i vissa saker? Jag har en bayliner 2455 - 89. Det finns 4 st olika ventiler för utsläpp på styrbordsda. 2 st närmast aktern och 2 st mitt i båten...vad tillhör vad? Det ser i bland ut som det kommer ut lite olja från den som är längst akterut. Hur tömmer man septiktanken om den elektriska tömmningen inte fungerar? Tacksam för svar.. Ny båtägare som har mycket att lära.
  4. Jag har inte elektrisk tömmning av toaletten utan den spolas med att handpumpa,,Det är själva tömmningen av tanken som inte fungerar elerktriskt.
  5. Hej!! Jag har en Bayliner 2455 89:a Nu plötsligt så fungerar inte den elektriska tömmningen till septiktanken. Finns det en säkring till pumpen eller är den kopplad direkt till batteriet? Var sitter pumpen? Är det vanligt att den går sönder? Det går att handpumpa ut via toaletten så det verkar inte bara vara stopp. Någon som varit med om det här och vet vad som bör göras? Tacksam för svar. /Ny båtägare
×
×
  • Skapa nytt...