Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

nordiz_1

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om nordiz_1

  • Placering
    Kadett
  1. tack för alla svar. och det är som Gobben säger jag vill ha ett båt renoverings projekt, som jag kan pula med under vinter halvåret och den skall vara helt i mahogny. i mitt tycke finns det inget vackrare än en riktigt välvårdad mahognybåt. jag tror dock jag har bestämt mig för modell på båt i alla fall det blir en camping båt från 50-60tal och angånde kostnade så var det som jag antog omöjligt att beräkna och man får lite till baka om man säljer. men nu är det bara och vänta in rätt tillfälle för köp av båt.
  2. jag har nu suttit en bra stund och läst inlägg. vissa tycker lagen är bra vissa gillar inte lagen. jag kan tycka att lagen är lite bra men fins brister. som ::Harry:: beskriver det tycks inte själva fylleriet till sjöss vara ett problem. utan problemet uppkommer genom att polisen inte kan kontrolera båt förare som kör fort och är fulla. denna lag borde omformas och i stället för att ha en sträng 0.2 promille gräns. ha en max fart om man har mer än 0-1 promille i blodet och om man har högre promille halt eller överskrider hastig heten med alkohål i blodet så staffas man på något sätt. och så tycker jag även att polisen ska ha rätt att stoppa vem som jhhelst som dom tycker beter sig olämpligt på sjön.
  3. hej är sugen på att köpa ett litet renoverings objekt, vad ska jag tänka på. och vad handlar det om för siffror att renovera en träbåt i 5-6 meters klassen om man ska helrenovera dvs.
  4. lägg upp bild på båt motorn så ska jag nog kunna hjälpa dig
  5. hej har försökt att få gång min 6 hk evenrude har kollat tändstifterna och får gnista kollat filtret i tnken så den ska få bensin låssat på alla kablar och gnuggat för att få bort eventuella ergning har även sprutat på lite 5-56 på de för attt få maximal kontakt. har även provatt att hälla i lite bensin i tändstift hållen för att kanske se om den inte får nå bensin men han ger inte ens ett slag vad kan det vara? mvh johan
×
×
  • Skapa nytt...