Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

DeltaPatrick

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    15
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om DeltaPatrick

  • Placering
    Kadett
  1. Tja! Dom har svårt o plana när man drar vattenskidor, drog ring med min o då va den rätt seg o plana men den kpóm sen. Fasten ja har 150 hk utombordare och stål propp.
  2. Japp har oxå fönster men skall byta i vinter för dom e så kantigt kapade så ska runda av hörnen på dom. Och sen är dom tonade o filmen har släppt så är inte så snyggt.
  3. Bilden när den e på trailer så är från när ja hämta den. Sen registrera ja in den o döpte den.
  4. Nu ha ja lagt upp lite bilder på båten!
  5. Jaja. Fixar du några bilder på båten då med nån kamera som e från före 1970 talet så att man ser nått då?!
  6. Och föresten så är de en fördel om man stavar rätt på ett forum oxå. Lider du av dyslexi??
  7. Vårat? E ju du som e grönjölingen i de här sammanhanget. Hur många megapix har du på din kamera när du får sådana skarpa fina bilder?
  8. Ja mena på längden om 2 st för den där båten e ju int 5.30 lång. Är ju över 3 meter i förkajuten bara!? Fixa upp bilder på den utifån då.
  9. Jaha du verkar ha den enda deltan i världen med wc! Ha du gjutit ihop 2 st eller hur bar du dig åt?
  10. Jasså inte flera?? ingen som vet riktigt eller? Hur länge gjordes delta dc då?
  11. Jo men man vill inte köra på med stål propp.. Jodå hydralstyrning vill man inte va utan om man en gång har de! Går lätt o styra plus att släpper du ratten så blir den som den är att den int styr själv. Finns ju alltid en par stycken på blocket jo... Hur många deltor finns de egentligen??
  12. Ja ska lägga upp bilder när ja tagit några.Men är en Delta 17 dc -77 med en Johnson 150 gt -90 med stålpropeller. Nya stolar o matta i den för denna säsong. Hydralstyrnig, elektriska trimplan, 110 liters rostfri tank.Ska lägga nytt tyg inne i den i vinter på sidorna och i taket, för nu e det brunt tyg på sidorna så de e ju rätt mörkt där fram. Sen är det oxå tonade sidorutor fram i kajutan på den men de är nog inte orginal. Så finns lite fix på den att pyssla med i vinter men nu när det är sesong så vill man ju va ute o köra. Va till Norrtälje o hämta den i juni. Men har faktiskt sett en till Delta dc på Åland med inombordare.
  13. Yes snurran funkar fint! Det är en DC. Fixade trimplanen och luftade hydralstyrningen bara fören ja la den i sjön. Jodå de funkar oxå att mäta upp de men tänkta om du hade dom. Ska fixa lite bilder på den när ja ska fara ut o köra lite nästa gång. H // Patrick
  14. Har en Johnson 150 gt på min o den gör 50 knop typ...
  15. Tja! Har nyligen köpt en Delta 17 men tyvärr så har ja inte några dynor i den. Men ja såg att du hade mall här på forumet men har du några mått på dom? H// Patrick
×
×
  • Skapa nytt...