Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Toxica

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Toxica

  • Placering
    Kadett
  1. Så, vart hittar man snygga bokstäver? Jag skulle vilja ha något som liknar den stil som på datorn heter Algerian.
  2. Då så! Båten ska ha ett annat namn. Så...är det någon som vet vart beställer man /får man tag på snygga boktäver till det nya namnet? Kan man beställa på något bra ställe på nätet?
  3. Hej! Hur är det nu med detta och båtens namn...FÅR man byta?
  4. Tack för era synpunkter, mycket värdefullt! Jag hittade en begagnad amerikansk alu-trailer som faktiskt har dragit just Bayliner 3055 förut. På firma visserligen, blev dyrare än jag tänkt, men jag fick ju i alla fall tag på en. De andra alternativen var ju att antingen köpa helt ny (ännu dyrare) eller bygga själv alltså...tja...bygga själv går bort - det kommer ändå att sluta med ett gediget Pettson-bygge - givetvis totalt oanvändbart och på köpet kommer jag att vara invalid på grund av skruvmejseln som troligen gick rätt igenom handen. Så nu kan jag hämta hem min nya båt!
  5. Hej! Jag är nybliven sötvattenentusiast och önskar tips på hur man kan fördriva tiden till sjöss, exempelvis i Vänern där jag har båten liggande. Vilka gästhamnar lämpar sig extra väl för barnfamiljer? Och om man tänker åka ut ett par dagar på tu man hand? Eller om man har med sig ett kompis-par och är sugen på håll-igång-ute-liv?
  6. Hjälp! Jag har köpt en båt och tänkte i min enfald att det är väl bara att köpa en trailer och dra hem den. Och nu hittar jag ingen trailer i rätt storlek! Båten jag köpt är 9,5 m lång och väger 3600kg. Vill ha en bagagnad som inte kostar skjortan. Båten ska vinterförvaras på trailern. Det verkar finnas väldigt dåligt med trailar i denna storlek på begagnatmarknaden - hur gör andra med liknande båtar? Finns det någon som har tips? Hur gör du?
×
×
  • Skapa nytt...