Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

seveja

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om seveja

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Är det någon som vet hur man tar ut regulatorn ur denna motor. Måste man ta bort backslag och kåpa eller kommer man åt den genom inspektionsluckan? Tacksam för svar.
  2. Hej! Har en md11d som gör 1100 varv på tomgång när den är ställd enligt instruktionsboken. När jag lägger in en växel hugger den direkt och gör 4-5 knop och då går varvtalet ner till ca 800 varv. det är helt omöjligt att köra under 4 knop. Vad är det för fel? Tacksam för svar av någon som vet.
  3. Har en md11d. Det går inte att få ner tomgångsvarv på motorn. I friläge går den på 1100 varv när inställningen är enligt instruktionsboken. När jag lägger i växeln hugger den direkt och går upp till 4-5 knop och varvtalet är då 7-800 varv. Vad är det för fel? tacksam för svar.
  4. Har bytt bränslefilter och ska avlufta bränslesystemet. Är det luftskruven på filterhuset man avluftar på eller finns det någon annan luftskruv? Tacksam för svar från erfarna md11d ägare.
  5. Förmodar att 12V uttagen är anslutna via säkringar, kanske de går på samma säkring. Gå bakåt till säkringen och mät där. testa med en 12v lampa direkt på säkringen. Lyser lampan så har du felet mellan säkringen och uttagen. Lyser inte lampan så har du felet i batteriet eller mellan batteriet och säkringen. lycka till!
  6. Tack för tipset. Jag ska kolla ledningar och förskruvningar och lufta systemet. tacksam för flera alternativ.
  7. Jag har en md 11c. Den går fint på farter över 3-4 knop, men när jag kör under 3 knop vill den inte vara med. Den kan gå bra en stund men sedan börjar den öka varvtalet för att gå ner och stanna. Jag har bytt bränslefilter utan verkan. Är det någon som har ett tips? Hör av er är ni snälla.
  8. Jag har en md 11c. Den går fint på farter över 3-4 knop, men när jag kör under 3 knop vill den inte vara med. Den kan gå bra en stund men sedan börjar den öka varvtalet för att gå ner och stanna. Jag har bytt bränslefilter utan verkan. Är det någon som har ett tips? Hör av er är ni snälla.
  9. Jag har köpt en fisher21 med VP Md11c. När jag går på låga varv, mellan 2-500v/min, så kan jag köra en stund och allt går bra. Plötsligt ökar varvtalet till över 1000- 2000v/min, för att sedan gå ner och stanna. jag har bytt filter och sil i pumpen och det var ganska mycket skit där. Är det någon som har erfarenhet av liknande fel så hör av er.
×
×
  • Skapa nytt...