Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

brink

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om brink

  • Placering
    Kadett
  1. brink

    Riva Bertram

    Är det någon som vet skillnaden mellan an Bertram Sportfisherman 25, och en Riva Bertram 25. Varför bygger Riva en bertraam kopia?
  2. Nu har jag hängt på en nyare motor på min Ockelbo t16. En Suzuki dt 85 ifån 94.Den gamla motorn var enkel att ta bort, men nu ser det svårare ut...mer kablar med tanke på eltilen, vad ska jag tänka på? Det känns nämligen som jg kommer missa något
  3. Nej ingen legitimation, och som andra skriver, det är ju nästan löjligt om en motortillverkare har mellan 1 och 6 oilka nycklar bara...fast oftast stjäls väl motorer utan reglagen ändå, så det här gör det enklare för oss ärligamänniskor. de med illvilliga avsikter löser ju sånt ändå.
  4. Så här gör man: (tack för bra tips ifrån ovan personer) Åk till närmaste återförsäljare av motorer och köp en ny nyckel enl nummer på låskolven. Finns inte så många olika nycklar tydligen. Honda har bara en nyckel till sina Motorer och Suzuki ett antal. Problem solved.
  5. Så här gör man: (tack för bra tips ifrån ovan personer) Åk till närmaste återförsäljare av motorer och köp en ny nyckel enl nummer på låskolven. Finns inte så många olika nycklar tydligen. Honda har bara en nyckel till sina Motorer och Suzuki ett antal. Problem solved.
  6. Tack för alla svar och tips. ska kolla detta i veckan. Återkommer med lösning, hoppas jag...
  7. Jo, båten är försäkrad och kvitto finns. Hmm låter klurigt, får kanske byta hela reglaget då, eller?
  8. Har under en något strulig flytt tappat bort ett stort antal nycklar, och bla min nyckel till min Suzuki 85hk ifrån 94. Vad gör jag nu? finns det ngn som råkat ut för detta tidigare som har en lösning? finns det standard nycklar? tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...