Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

grundjagarn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om grundjagarn

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Jag har problem med att startmotorn (planetdelen) går sönder på min Mercruiser 5,0 V8. Det hände när jag skulle ta upp den i höstas. Så under vintern bytte jag startmotor, rotor, fördelarlock, tändstift och tändkablar. Men samma sak hände när jag lade i den under helgen. Upplever att den inte tänder, den hoppade igång ett par sekunder och sen dör den. Prövade med startgas inget hjälpte. Efter ett tag gick startmotor sönder, jag upplevde inte att jag körde den i längre intervaller. Vad kan det va för fel? Tacksam för tips/ Thomas
  2. Jag fick tag på en koppling idag, det va inga problem. Tänkte om det fanns företag som sålde inredning och finlirsprylar (är hyfsat grön när det gäller Searay är inne på min första, ganska uppenbart). Det verkar va lätt att få tag på motor och drev delar.
  3. Ja den är vit. Det verkar som att det är ett vanligt fel. Är det någon som vet om nått bra företag som säljer reservdelar till Searay?
  4. Tja! Tack för hjälpen! Det va en vinge på bajonettkopplingen som hade gått sönder. Slangen satt inte ihop, ska skaffa en ny koppling så borde det funka.
  5. Hej! Har en trasig ryggdyna. Ska sitta på babordsida, i aktern på en Searay 230 Sundancer. Trämaterialet inuti dynan är helt upp ruttnat! Vet någon vart man kan köpa en komplett dyna? Eller blir jag tvungen att tillverka en ram och klä den? Bifogar bild Mvh Thomas
  6. Tjenna. Har en ny inköpt searay 230 sundancer -94 Hastighetsmätaren funkar inte på den. Har läst att det ska finnas ett hål någonstans som det ska byggas upp tryck i när man åker. Undrar om någon vet vart det är. Ska kolla om det är igensatt eller hur mäter man hastigheten?
×
×
  • Skapa nytt...