Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

DaBone

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om DaBone

  • Placering
    Fänrik
  1. Jag är ingen naturist, men jag kan googla. Hallands län Falkenberg Naturbad Långaveka Vesslunda naturreservat Halmstad Heden/Hagön Halmstad Naturbad Lynga bad Vilshärad Halmstad Naturbad Tjuvahålan Kungsbacka Naturbad Näsbokrok Åsa Kungsbacka Naturbad Kalven Särö Laholm Hökafältet Mellbystrand Varberg Naturbad Getterön Västra Götalands länTräffst. Umenaturist Borås Stora Ekenäset * 0703-54 30 93 * VNF Göteborg Amundön Göteborg Smithska udden Lidköping Truvebadet Strömstad Naturbad Saltö-Kattholmen Uddevalla Naturbad Mollön Unda camping Uddevalla Naturbad Ulvön Ljungskile Öckerö Bohus Björkö * info@goteborgsfriluftsforening.se en länk till en karta. http://bilder.bloggplatsen.se/bild/filnamn-b997f33836c861776f594473135839534be65ea2bef38.png/version-b02a0acd02b6a7da4acd7c75ee35e4fd/
  2. Här kan du lägga in din vattenskoter också. Då får du ett meddelande, när en identisk vara dyker upp på någon säljsajt. http://www.brottsportalen.se/
  3. Rör kan du köpa hos en del båttillbehörsbutiker. T.ex. SEASEA har dessa. http://www.seasea.se/SectionList.aspx?CatID=3530 Kapellet kan det ju vara lite värre med, så det får du nog lämna in om du inte kan sy själv, eller har en duktig fru/sambo. Finns en bra tråd om hur man syr kapell här på forumet förresten. http://www.maringuiden.se/forum/;thread=326070 Edit: stavfel Senast ändrad av DaBone | 15 mars 2010 | 23:03
  4. Jovisst gäller det att sticka ut i reklamträsket, men inte fördens skull undanhålla viktig information som eventuella kunder vill ha. Ta t.ex. tjejen som ligger och gottar sig på soldäcket. Hade den varit lite mer urzoomad så hade man sett hela upplägget på båten. Hur sofforna är placerade, pulpeten osv. Nu ser man bara en tjej som fläker ut sig. Det vinner man inte kunder på i längden. Ska jag köpa en båt så sollar jag bort sådana annonser väldigt snabbt. Vill inte annonsören visa båten så är den troligtvis inte mycket att ha, tänker jag i alla fall. Det är också därför jag skrev i tidigare inlägg, om fler bilder. Vill man ha en utstickande bild som inte beskriver objektet ett dyft, så får man lägga till ett par mer beskrivande, så eventuella kunder får veta vad det är för något. (Inte en pixlig film med vidvinkel, där man knappt kan se formerna på båten.) Men, men, alla är vi barn i början.
  5. Håller med Ringhede i det han säger. Och när det gäller dig, så läs forumreglerna! Påhopp och oförskämdheter mot individer eller grupper accepteras INTE! Visst det är kanske lite på skoj, men det kan väldigt lätt misstolkas på ett forum. Men om det inte var på skoj, då har du sänkt dig i graderna inte bara hos Ringhede utan hos många fler. För mig är ordet MILF kvinnoförnedrande, precis som när ens barn kallas för t.ex. hora i skolan. Det är ett uttryck som jag associerar med porrindustrin, vilket jag inte skulle vilja associera min fru/flickvän med. Att kvinnor idag, kan tycka att det är okej att kallas detta är för mig helt ofattbart. Vet de innebörden i orden? Eller är det bara för att de får uppmärksamhet, som de går med på det?
  6. nbottning: ... Det handlar om att objektet i annonsen inte är en båt trots att det är en båt man säljer. Exakt! Håller med fullständigt. Vill jag köpa en båt så vill jag se båten inte någon kvinna som fläker ut sig, eller man för den delen. Visst som en extra bild kan man visa hur skönt man kan ha det på solbädden, men inte som enda huvudbild. Skulle kunna se det som falsk marknadsföring, för man får ju inte kvinnan som allt fokus ligger på. Sen kan det ju också vara så att herr Juneborg gillar att visa upp sin fru , då hon är med i nästan alla båtannonser. För övrigt Scandica of Sweden, anlita en fotograf som kan sitt jobb när det gäller produktfoto. Blir inte klok på era bilder. Ta t.ex. den här: http://www.blocket.se/stockholm/Scandica_635DC_2010_med_250hk_Suzuki_OBS_pris_25227964.htm?ca=15&w=1 Vad säger den bilden om båten, om man inte orkar se den råtaskiga filmen?
  7. Så om jag är religös, otrogen och gillar att ta en flaska renat och några öl när jag är ute med båten, måste jag vara totalt tappad bakom flötet. Den som sett naturen, djuren, jorden och universum och påstår att det kommit till av sig själv, kan inte ha mycket innanför pannbenet, eller? Själv anser jag att en man som kan ha 6 brudar som inte vet om varandra och kan ha koll på varenda en, måste vara jättesmart! Det krävs sin man att köra en båt med 2 promille i 50 knop! Ja, man vill ju inte åka fast för fylla, så man måste ju hem snabbt.
  8. Hedern verkar ligga på topp ner på Wallhamn. Då Marinan tar bort text för att mörka hur det förhåller sig juridiskt, menar jag. Som Tim skrev i sitt inlägg: Denna text fanns införd på Wallhamns Marinas sida hallkollaps.wallhamnmarina.se/ som beskriver förloppet för skadorna. Nån timme efter införandet har Wallhamns Marina tagit bort texten för att mörka hur saken egentligen förhåller sig juridiskt: Det är hedervärt! Så om du nu jobbar där eller inte, så vet jag inte om jag kan ta ditt hedersord på allvar. Gissar dock på att jag inte kan det.
  9. Priset står på hans hemsida och med tanke på att han behöver smygreklam i detta forum så kan det inte vara mycket han hyr ut.
  10. Fråga: motorbyte - Handlar nu om Kinamotorer och dess kvalite och nu även etik.
  11. Hehe, rolig tråd! Slänger in en brasklapp. Själv köper jag inte kinesikt av etiska skäl. Varför hjälpa en av världens om inte världens mäktigaste diktatur att bli ännu mäktigare? Sveriges regering menar till och med att vi inte ska stödja diktaturer, så varför sker det? Vi handlar med allt från mat, kläder, elektronik och båtmotorer. Vart går alla pengar diktaturen tjänar? Det mesta går troligen till vapenindustrin och att förtrycka folket som inte har några rättigheter. Människovärdet är i stort sätt nere på noll i detta land. Det som sker är alltså i värsta fall att vi bygger upp en av världens största diktaturers vapenarsenal, så att de blir en supermakt. Är det det vi vill ha? Andra menar att man hjälper China på traven att bli demokratiskt genom att handla med dem. Där står jag väldigt klyven. Men visst om folket får del av kakan och det växer upp en medelklass, som kan ställa krav så. Men är det det som händer?
  12. Ja, du kan ju slänga ner lite wiskey och öl i ruffen och bjuda med lite vänner på en tur, så kan det bli en ordentlig supstuga kanske?
  13. Håller man regelbunden kontroll på eventuella avgnagningar så kan man avgöra om magnesium-anoder behövs, alltså metall-avgnagningar på rigg etc. Undantaget är elfel, då kan det gå rysligt fort. Så enda anledningen till offeranod i mitt fall är om jag skulle få något elfel i båten? Då inga synliga skador finns efter 2 år i sjön, kan jag vara lugn?
×
×
  • Skapa nytt...