Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

Lina74

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Lina74

  • Placering
    Landkrabba
  1. Hej på er! Tack för hjälpen! Får fundera över alternativet att läsa in det själv... hade ju helst velat ta en helgkurs men det verkar bara finnas i Gbg och Sthlm. Det var därför jag ställde frågan, googla kan jag oxå... men som sagt, kanske är det inte värre än att skaffa boken och börja läsa!
  2. Hej! Nån som vet om det arrangeras förarintygskurser i Skåne inom det närmaste. Skall vara intensivkurs... Har försökt leta men hittar inte samma möjligheter som i Sthlm och Gbg
  3. Hej på er, tänkte höra om någon kunde ge mig lite tips. Går i båtköparfunderingar men kan inget om hur pappersexercisen fungerar... Vad gäller, hur vet man att den som säljer verkligen är ägaren till båten? Har man ett registreringsbevis som på en bil? När försäkrar man båten? Har hört talas om att man skall besöka ett Hamnkontor? Vad skall man göra där? Om man köper en utländsk båt (alltså som befinner sig i utlandet men inom EU), vad gäller då när man tar in den i Sverige? Någon typ av besiktning? Hur och när kan man försäkra? Gäller en motorbåt för dagturer, både bad och fiske i prisklassen 150-200´ . Något annat att tänka på? Svenska båtar vs t ex amerikanska? Bensin vs diesel? Många frågor på en gång... tacksam för saklig hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...