Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

PetAnk

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om PetAnk

  • Placering
    Landkrabba
  1. Har en Suzuki DT 85 - 91 på en Flipper Cabin. Den startar mycket lätt och har en jämn tomgång. När jag tuffar ut från båthamnen i ca. 5-7 knop, 2000 varv/min, funkar allt. När jag sedan drar på och kommer upp i 4000-4200 varv/min tar det ca. 1 minut så stendör den! Jag startar om den och det går lätt. Försöker sedan dra på igen då går den bara upp i 2500 varv/min. Och så kan jag köra i ett par minuter, när jag sedan försöker gasa på kommer jag upp i 4000-4200 varv/min och så stendör den efter 1 minut.... och så där kan jag hålla på en hel dag...... Jag har bytt bränslefiltret som sitter i motorn, samt handpumpen. Pumpen blir stum när man pumpat upp den men efter ett tag blir den lite svampig. Ska den bli det eller ska den vara stum hela tiden? Har en fast tank och har testat att köra med öppet tanklock, så det är inte luftningen det beror på. Nån vänlig själ som har en ide´ om vad det kan vara? Nu har jag fått ett tips om att jag ska koppla bort oljeinsprutningen. Nån som vet hur man gör? Alla goda råd är välkomna! Peter A.
  2. Jo, det kan ju vara så. Jag får kolla om jag hittar någon kunnig i närheten. MVH Peter A.
  3. Hej Patrik! Jag har olja väl påfyllt och jag har tidigare kört på dessa varvtal utan problem och kylvatten kommer ur både skvallerröret och det vanliga. Jag har även en larmpanel som ska larma om något av detta inte funkar, men några larmsignaler har jag inte fått när jag kör. Stort tack för ditt svar! Peter A.
  4. Har en Suzuki DT 85 - 91 på en Flipper Cabin. Den startar mycket lätt och har en jämn tomgång. När jag tuffar ut från båthamnen i ca. 5-7 knop, 2000 varv/min, funkar allt. När jag sedan drar på och kommer upp i 4000-4200 varv/min tar det ca. 1 minut så stendör den! Jag startar om den och det går lätt. Försöker sedan dra på igen då går den bara upp i 2500 varv/min. Och så kan jag köra i ett par minuter, när jag sedan försöker gasa på kommer jag upp i 4000-4200 varv/min och så stendör den efter 1 minut.... och så där kan jag hålla på en hel dag...... Jag har bytt bränslefiltret som sitter i motorn, samt handpumpen. Pumpen blir stum när man pumpat upp den men efter ett tag blir den lite svampig. Ska den bli det eller ska den vara stum hela tiden? Har en fast tank och har testat att köra med öppet tanklock, så det är inte luftningen det beror på. Nån vänlig själ som har en ide´ om vad det kan vara? /Peter A. Senast ändrad av PetAnk | 18 juli 2009 | 19:44
×
×
  • Skapa nytt...