Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Filip_Hedlundh

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Filip_Hedlundh

  • Placering
    Kadett
  1. Hejsan! , jag håller på med ett skolarbete om sunseeker, jag har kollat på internet om sunseeker, men man var även tvungen att ta kontakt med någon som jobbar på företaget. Och det har jag försökt men utan större framgång. Jag skulle behöva få svar på några frågor om företaget sunseeker, Det råkar inte vara någon här som kan mycket om sunseeker? Kan ni något svar på någon av följande frågor så får ni gärna svara! (eller om det är något annat intressant att veta) *Hur många båtar tillverkar ni per år? *Hur och när grundades ni? *Miljöaspekter i tillverkning -Återvinning? *Hur många beställningar per år görs ifrån Sverige? *Har finanskrisen ännu påverkat beställningarna? *Sätts några delar av båtarna ihop i Sverige? *Vart ligger huvudproduktionen? *Vart ligger huvudkontoret? *Hur många anställda har ni -I Sverige? -I Världen? Tack på förhand! // Filip Hedlundh (:
  2. Tjena! , Nu har jag haft min terhi 4110 i några år och vill byta upp mig! =D Jag vill ha en bra liten styrpulpetbåt som är lätt och sätta i och ta upp ( Tyvärr ingen båtplats =( ) Men jag undrar om ni har några bra förslag? Båten ska hellst vara minst 5 m o max 6 m, Och gärna en billig och trevlig båt ! Tack i förhand!
  3. Tyvärr har denna båten blivit såld:( men jag har några andra frågor om modellen, * vad tycker ni att man ska ha för motor [HK], Bayliner capri s är ju billiga om man gämför med andra märken i samma modell vet någon varför ? , [Är det en bra båt för pengarna?], Är den lätt att lägga till med ? svår att köra ? skulle vara väldigt tacksam för svar vad som är bra och vad som är dåligt med båten =)!
  4. Hejsan, jag har inte bestämt vad jag ska ha för motor på den än. Men vet du om den är en bra båt för vattensport o dagsutflykter? = )
  5. Tjenna! , jag har tänkt att köpa en Bayliner capri cuddy , Jag har endast sett bilder på båten och tycker att den är riktigt bra! ,Tycker ni det är en bra båt ? , O varför i så fall ? =)
×
×
  • Skapa nytt...