Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

thorbjorn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om thorbjorn

  • Placering
    Kadett
  1. Jag har haft blöta björklöv i min vita styrpulpetare som gjort att det är bruna fläckar överallt. Är det någon som har något tips hur man får bort dom? Jag har provat med avfettning, såpa och två olika medel som jag fått av en bilrekondfirma men inget hjälper. Det enda som händer är att dom bleks lite. Min båt ser ut som en leopard! Hjälp!
  2. Någon som vet var man hittar en billig varvräknare till en suzuki DF25. Det behöver inte vara orginal. Motorn har 3 cylindrar.
  3. Har en Suzuki DF25 -00 och undrar om någon vet om den går att göra om till 30hk. Tittar man i instruktionsboken skiljer det ingenting på borrning/slaglängd osv. Vad är det som skiljer?
  4. Ring till marinhallen i Eskilstuna. Han har hjälpt mej flera gånger med delar till andra märken och är mycket trevlig.
  5. I den ena änden sitter en linutlösare i den andra en stacker klämma som man sätter på viren. Easytroll har en maxvikt på lodet på 5kg.
  6. Är det någon som vet hur man får bort W SPD efter knopmätaren på X125. Min version heter 1.1.0.
  7. Är det någon som har en elstart att sälja eller vet var jag kan få tag på en sådan. Maila mej på thorbjorn.x.larsson@lantmannen.com Jag är ute efter startmotor & svänghjul eller eventuellt en defekt motor.
  8. Jag undrar vad man ska göra förutom att byta olja i växelhus & motor, tändstift och pumpa fett i smörjnipplarna. Behöver förgasarna synkas och ventilerna justeras? Finnsd det någon kamkedja eller kamrem på dom här motorerna? Tacksam för svar.
  9. jAG UNDRAR OM DET FINNS NÅGON SOM VET VAR MAN KAN KÖPA EN EFTERMARKNADS STYRPULPET TILL EN UTTERN 455 ELLER 495. DET KANSKE FINNS NÅGON HÄR SOM HAR NÅGON BEGAGNAD? tACKSAM FÖR TIPS!
  10. Min Uttern är inte godkänd för större motor än 20hk.
  11. Monterade trimfena från Clas Ohlson i dag på min uttern 455 med en 20hk Penta. Tidigare ville den gräva ner sej och det tog lång tid innan den planade ut och när den gjorde det började fören hoppa. Nu planar den ut jätte fint och fören håller sej lugn. Fungerar kanon på min båt!
×
×
  • Skapa nytt...