Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Peter_21

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    55
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Peter_21

  • Placering
    Löjtnant
  1. Jag jobbar med att tillverka bryggor och y-delar en y-del är ju byggd för att du ska komma in med fören först. om du lägger till med aktern till och det blir lite sjö finns det välldigt stor risk om det blir lite sjö att båten slås sönder vilket man inte vill där för tror jag båtklubbar och annat folk inte vill att man lägger till med akten först. men y-delen och bommer klarar det utan vidare om du vill backa in och lägga till så där ser jag inga problem. det är nog bara din båt dom tänker på så att den inte blir förstörd. ha en trevlig sommar.
  2. räcker helt säkert att du bara flyttar fram dig lite. jag har vart med om samma problem och sätter jag mig i mitten på båten så går den mycket goare.
  3. finns en ramp i skredsvik med fast det är välldigt välldigt långgrunt där. så har du en liten lätt båt funkar det men har du tyngre grejer så rekomenderar jag dig till munkedals båtklubb 150kr meddlemskap och 200kr för nykeln tror jag det är. ha en trevlig sommar.
  4. fick 90 makrill igår var bara att släppa ner och dra. var ute cirka 3 timmar roligt när det är sånt skit fiske på er alla andra som läser
  5. fick 15 makrill i munkedal i förgår hörde att det högg mycket bättere idag. ska ut tidigt till morgonen får vi se om det ger något resultat =)
  6. hört att dom fått längere ut så dom är nog nära ska ut ikväll och prova.
  7. någon som fått några öringar? jag har vart ute och det har vart sten dött vilka färger använder ni på draget? går fisken djupt eller är går den även högt nu även fast det är kallare i vattnet?
  8. var ute i går i munkedal och fiska fick 2 makrill på botten riktigt stora..
  9. sånt är skoj då kan man ha med sig vanligt metspö ut och dra dom på.. ska ner på söndag tänkte jag om vädret tillåter
  10. 26st igår fick 15 på en liten stund sen var det långt mellan nappen..
  11. 15 idag men väldigt långt mellan nappen
  12. dagens fiske 20 st makrill vid skredsvik så imorgon blir det ut och fiska igen
  13. ska ut idag och se om det blir något ute vid skredsvik..kommer med uppgifter ikväll
×
×
  • Skapa nytt...