Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

ockelbokillen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    62
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om ockelbokillen

  • Placering
    Löjtnant
  1. Hej OKej tack för tipset, såg även att de har stålpropellrar, den jag fick med i köpet håller inte greppet riktigt blir ett tungt bagage hem
  2. Handlat en ny båt, tittade innan på Flipper 640 DC, Flipper 625 DC, Yamarin 64 DC... men råkade besöka en handlare och sedan var jag såld. Kanske inte Bayliner 642 har allt kanske inte har lika bra skrov som någon annan men helt klart prisvärd. Ruffen två vuxna inga problem samt går att sitta där nere inte bara för sömn eller förvaring. Helt okej körställning, bra med ytor, bra bord, solbädden badbryggan toppen Har ett högt kapell till men använder mest den som sol och bad båt och då använder jag endast hamnkappellet... planar upp toppen med en 4,3 mpi... Helt klart prisvärd, om man vill ha en bra båt till ett vettig pris......
  3. Ingen som har koll på om det finns en handlare i miamiområdet så jag ska dit över jul och nyåret?
  4. är en helt ny båt och motor, kanske installerar tötvattenkylning i vinter, var finns det prisvärda kit för det? Bayliner 642 handlade jag, toppen båt bra med ytor, bra lösningar gillar skarpt den båten.
  5. Har redan reglerat köpet och båten är på väg, var handlar man bäst delar för att montera på sötvattenkylning i efterhand?
  6. Hej Är man helt korkad om man handlar en ny båt som ej har sötvattenkylning och har den i havet i Gävle?
  7. Finns hur många fungerande båtar som helst, dra inte på dig nått renoveringsobjekt när det finns en uppsjö av begagnade bra båtar för en vettigt peng.
  8. Någon som har erfarenhet av Flipper DC 640 eller DC 625?
  9. Läste lite om tester på Uttern D62 inte lysande testresultat, ruffen stort minus längden är det verkligen så? Ge mig gärna råd, tittar på en Uttern D2, Flupper 625 DC Flipper 640 DC, Yamarin.
  10. Nu dags att göra sig av med båten, säljer den omgående vid rätt bud, den finns upplagd på annonserna samt på blocket Trophy 1952 i Ockelbo.
  11. Hej hej Söker en vettig badbrygga till min Trophy 1952 någon som har något bra tips.
  12. Hej Någon som kan tipsa om var man kan hitta badbryggor i plast, så som de ser ut på nyare amerikanska båtar? Känner efter dagens sol och badtur att det vore toppen med en lite större badbrygga än den som är på original.
  13. Jag handlade tjälv en Trophy 1952 för tre år sedan (ny), har den fortfarande kvar och är supernöjd. En bra robust båt för dagsturer och övernattning om man gillar att ligga trångt. Underhållet är hur enkelt som helst, bra lösningar på det mesta.
×
×
  • Skapa nytt...