Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

Korallen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Korallen

  • Placering
    Landkrabba
  1. Tack för svaret. Ja jag hoppades att det bara skulle vara det, men man vet ju aldrig. Att höjden blir densamma på drevet var bra att du nämde. Det är ju sådana här enkla saker man lätt glömmer. Tack igen för svaret. Båten är ju under helrenovering så kommer du på mer bra saker är jag idel öra.
  2. Hallå Båtkollegor i öst och i väst. Har en GC troligen -68 (tikräcken) där jag tagit mig vatten över huvet. Det visade sig att den behövde en totalrenovering. Så detta lär ta ett tag. I alla fall gick det inte att få lös den gamla sprängkåpan så denna fick kapas av. Har nu fått tag på ett AQ200 som jag vill montera i stället. Hur går man här tillväga? AQ200:s ingångshål i aktern kommer att bli större än gamla 100:an. Är det bara att bredda hålet så att den går in eller finns det annat jag behöver tänka på? Tacksam för svar.
  3. Hej igen Göran jättetack för ditt svar. Jag återkommer till dig per telefon för vidare konsultation. ..arne
  4. Hej alla och en glad påsk på er. Undrar om någon av er demonterat ett Volvo Penta 100-drev från båt någon gång. Anledningen till detta är att min akter måste renoveras och träskivan där måste bytas ut. Har tagit loss aquan, lossat de bultar som satt på skölden mot sprägkåpan där motorn var monterad samt att det nu inte ser ut att finnas några skruvar kvar MEN JAG FÅR INTE LOSS DEN JÄKLA SRÄNGKÅPAN. Jag tar i så aktern bågnar men inte släpper den inte. Är indragen i sköldens trumma som verkar gå genom aktern och det ser ut som det är någon form av gummiring runt språngkåpsdelen där den ligger i trumman. Kan någon HJÅLPA en rådvill???? Tack på förhand ....arne
×
×
  • Skapa nytt...