Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

gunben

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om gunben

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej, någon som kan rekommendera en båtmäklare i Stockholmstrakten? Och motivera varför! Vi har bestämt oss för att sälja fjolårsinköpet p.g.a. att vi tycker att den är för stor. Hursomhelst, vi ska inte sälja den själv, utan letar någon som kan göra det åt oss. Provision 10%, är det rimligt? Vad bör man tänka på innan man ingår avtal? Någon som har erfarenhet av Galärbryggan? Eller Duvnäsvikens Marina? Båterik och Marinmäklarna i Nacka Strand? Annan?
  2. Tack för alla tips, vi har nu lagt på ett lager färg. Så får vi se i höst hur det blev. Hälsningar Gunben
  3. alltså, landkrabba som man är, vet jag inte ens om den är hel. Ren är botten, men när man tar med handen på ytan släpper färgen och färgar handen, ser ut och känns som tavelkrita. Sådär, nu har jag fotat botten fram och bak som jag bifogar .. Ska man kanske avlägsna det torra som släpper?
  4. Hej, vi köpte en ny motorbåt förra sommaren, den bottenmålades av Yamaha enligt konstens alla regler. Har precis inhandlat bottenfärg för att stryka på 2 lager inför kommande säsong - MEN, ska jag verkligen måla igen denna sommar? Eller räcker det med att vaxa? Eller kanske göra ingenting? Vad göra? Vi håller till i Stockholms skärgård.
  5. Hej, är det någon som har erfarenhet av Finnmaster 6400 Royal Cruiser OC med 130 hk Volvo Penta diesel? Vad skiljer mellan årsmodellerna -05 -06 och -07? Någon som har sett någon test? Vi jämför nu denna Finnmaster med Uttern C66 diesel, och tycker att Finnmaster har fler fördelar än så länge. Finnmaster med 130 hk Volvo Penta, vikt 1450 kg. Uttern med 120 hk Mercruiser och en vikt av 1890 kg. Räcker styrkan på motorerna till respektive båt? Jättetacksam för tips!
×
×
  • Skapa nytt...