Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

DeWalt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om DeWalt

  • Placering
    Fänrik
  1. Tjenare är långt ifrån någon expert på ämnet,men köper du en seedoo eller en Yamaha, så nytt som möjligt för den pengen så kommer du inte bli missnöjd. Lycka till och mycket nöje.
  2. Åk till din lokale byggvaruhandlare och köp 1 eller 2st betongplintar. Bra vikt, lågt pris, samt lått att fästa kätingen i stålbalken.
  3. DeWalt

    Tömt båten

    Ja herregud vilket kap som har gjorts. Kom ner till båten ,där har uppenbarligen Ocean eleven teamet lyckats stjäla 5 Brassestolar. Jag får väl reka på Blocket ifall dom försöker sälja stolarna där. Men lite trött måste jag säja att man blir stolarna har vart med i 2 säsonger, så dom var duktigt rostiga. Men inte ens junk får vara ifred.
  4. Nu börjar jag bli sugen på mer ifrån ditt skepp. Vi får snart leta upp en motor gemensamt till dig här på MG
  5. Japp då var en propp beställd. Om det nu mot all förmodan skulle bli en go dag/kväll utan blåst och regn innan den nya proppen har kommit. Tänker jag vara lite rebel och köra med den skadade ändå. Så få dagar som vart bra på min semester så är det helt klart värt det. Det handlar ju bara om pengar. Vatten innehåller 97% Gurka
  6. Ok tack för era inlägg. Det blir till att köpa en ny. Och laga upp den gamla. Är det någon som kan tipsa om vilken propeller som lämpar sig bäst till ovanstående båt. Skulle gärna öka topphastigheten.
  7. La märke till att jag skadat min propeller till min Johnsson 150hk. Jag märker inget iform av vibrationer eller något tapp i knop. Kan inte påminna mig när detta kunde hänt så det kan inte vara någon större grundstötning. Skadan är på ett av bladen ,där det då har lossnat en triangel med arean av enkrona istorlek ungefär. Är detta något jag måste fixa omgående? eller kan jag lugna mig tills båten är upplockad för säsongen. Då det inte är några vibrationer att prata om så skall väl inga lager skadas. Det rör ju sig tyvärr inte om så många turer till den här sommaren, vädret suger ju så in i!! Båten är en Ryds 600 GTS som enbart används för korta turer till bad & fiske.
  8. Tycker ditt projekt är helt grymt att följa. Det är det första jag kollar efter när jag är här på MG.Kepp up the goodwork:)
  9. Du kan ju köra med varmluftspistol men ta det försiktigt så du inte förstör båten. Kompisen har bilvårdsfirma. När han skall avlägsna reklam ifrån bilar så använder han enbart en slang med varmt vatten samtidigt med rakbladet, det skall vara väldigt skonsamt för lacken.
  10. Om nu målet är att få ut så mycket effekt ur din 9,9hk ifrån 1990. Varför inte bara sälja denna relik till motor och köpa en ny pigg 15 hk eller större. Det känns som det ligger närmast till hands.
  11. Det blev en ratt av märke Teleflex, inget fancy. Bara grövre och svart och silver. Det var lilltösen som valde. Och om några timmar blir det första riktiga premiär turen för säsongen. Skall bli så grymt skönt.
  12. Japp där var den loss. Men satan vad den satt hårt. En avdragare modell ENORM gjorde ändå att jag stod som slutsegrare.
  13. Kanon. avdragaren är införskaffad, imorgon bär det av till hamnen för att skrida till verket. Tack för er info, att den inte sitter på något annat sätt. Nu vågar man ta i ordentligt.
×
×
  • Skapa nytt...