Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

varaderon

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    178
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om varaderon

  • Placering
    Örlogskapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Ojojoj här har det hänt grejer sen igår kväll... Mycket intressant diskusion. :-) Jag kan nu tillföra till ämnet att på min tank står det faktiskt 1:100, men om det är orginaltanken har jag faktiskt ingen aning om. Jag tror det får bli att ringa till yamaha på måndag. /Bengan.
  2. God kväll båtfolk. Har precis köpt mig en ny kärra med en yamaha 60hp 2t från -85. Min fråga är vilken blandning den ska ha då det inte är någon autolube på den. Räcker det med 1 procent eller behöver den 2? Mvh/Bengan.
  3. Har denna motor insprutning? Mvh/Bengan.
  4. Mycket matnyttigt som kommit fram här. tack för hjälpen /Bengan.
  5. Ok, man lär sig något nytt varje dag... ;-) Då är det dessa modeller man ska leta efter. Tack för tipset.
  6. Ja det var min tanke också, men i ett tidigare inlägg så skrev någon att man skulle kolla om det var förgasare eller insprutning. Men som min rubrik säger så gäller detta tvåtaktarna.
  7. Finns denna motor med insprutning?? I så fall vilket år kom den?
  8. Så sant, men vet du om något speciellt man ska kolla upp med dessa motorer?
  9. Har varit och kollat på den nu. Försäljaren sa att det tillverkades tre stycken av denna modell med inombordare och att detta var en av dessa tre.
  10. Tjena. Håller på och kollar runt efter en annan båt och i den prisklassen jag kollar så dyker denna yamaha upp med jämna mellanrum. Jag kör nu en yamaha 40hp 2-takt och den har gått som en klocka dom fem åren jag har ägt den. Är v-fyrorna av samma kvalite? Ris och ros mottages tacksamt. Tack på förhand/Bengan.
  11. Tjena. En polare hade en sådan båt ett par säsonger och det var både ris och ros. ja du får plats att sova i den, men det blir ingen törnrosasömn. Angående körning vid sjögång, tror jag inte det var några problem, Den stora nackdelen var att motorn är på tok för liten för det skrovet. Båten är kanska bred och det är mycket vatten som ska pressas undan. Så fort det satt någon längst bak i båten, så ville den bara gräva ner sig, så för att få upp den i plan så fick alla ställa sig så långt fram det gick. Ingen optimal motor/båt-kombination. Kanske att det går att hjälpa upp en del med ett par trimplan, men jag tycker inte det ska behövas när man hänger på en motor som är max vad båten är godkänd för... Tack för mig.
  12. Ok. Jag tackar för matnyttig information.
×
×
  • Skapa nytt...