Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

freedrik

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om freedrik

  • Placering
    Landkrabba
  1. freedrik

    Pylon

    Tjenare. Jag funderar på att köpa någon pylon av något slag, för wakeboardåkning. Har för närvarande en Ryds 485 DL (inte mycket till wakeboard-båt men) och vill alltså få linan högre upp. Var kan man köpa pyloner någonstans? Jag tänker mig någon annordning bak där motorn sitter. Som ett fotbollsmål (brist på ord), eller stångar som går ihop och bildar en slags topp, eller bara en stång som går upp. Jag är inte så insatt i det här men jag hoppas ni förstår vad jag menar. Ja, vore väldigt tacksam för hjälp. Hur ska man fästa för att det ska bli mest hållfast m.m. Tack på förhand!
  2. freedrik

    Motorer

    Vad går egentligen bäst? Utgår ifrån att vi har vanlig motorbåt, typ en (Bella 512 Excel) *En 100 Hk eller *2st 50 Hk Vad går bäst? Borde inte det vara bättre med 2 motorer i och med att det är 2 propellrar?
  3. Tjena. Jag är väldigt sugen på att köpa en vattenskoter eller en jetski. Nu undrar jag bara hur man tar reda på om jag får köra där jag kommer ha den eller inte. Det är i Vättern, Ahlsen heter sjön. Tillhör Vättern. Norra Vättern. Har för mig att man inte fick köra där. Så några tips på hur jag kan få reda på om man får köra eller inte. Tack på förhand.
  4. Tjenixen. Har en Ryds 485 DL , med en 40hk evinrude 2-taktare (94:a). Ska snart införskaffa en (06:a) 50 HK Mercury 4-taktare och undrar då. Hur mycket fortare kommer kan man vänta sig att den kommer att gå. Sen är gasreglaget som jag har nu väldigt dumt. Det är knappt något att spela med. Jag trycker trycker bara ytterst lite sen så är det fullgas. Följer det med nytt gasreglage när man köper nya motorer? Är det motorn som avgör hur mycket det finns att spela med på gasreglaget?
×
×
  • Skapa nytt...