Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

taras

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om taras

  • Placering
    Kadett
  1. Det regnar förfärligt ida, det blir nog på lördag eller nåt.
  2. Tjaaba!! Ska upp te landet i helgen! Kan ju va bra å föreställa sig det live! På fredag ska Helena upp. Mycke pill blir det! Röjde i ladan förra helgen. Eldade upp säkert 5 kubik med bröte. Så nu går hon in..
  3. Jag har ju tänkt ha HC:n liggande vid bryggan nästa sesong. Så det blir fullt med racers där nu då!* Yea
  4. Jo fassan tyckte det skulle gå bra! Han instämde på att det skulle gå med grundsättningen också, det blir ju en stadig båt att gå ombord på! Vad kostar en plats på holmen då? Vad det på mossen det fanns lediga platser eller?
  5. Alla båtar vid min brygga har mer Tulpandrabbning mot Sydost. Men allmänt så blir de bara fler å fler på sesong! Det tog 1 vecka denna sommarn så var det kört, fick man ta upp båten å skrapa rent. Om det inte är mer miljöskada att köra skrov fulla med tulpaner VS måla med bra färg tycker jag är en relavant fråga?
  6. taras

    Rödbon

    Hur går på medlemsfronten!!! Har tänkt lite på hur vi ska få in maxiracern i viken! Men det är ju lerbotten, å när man står på botten å stampar så sjunker man snabbt 20-30 cm, så jag tror nog att leran anpassar sig efter kölen såvida man inte har några stenar ivägen. Det får vi la dyka efter nästa sommar! Det är nog inga problem inte?
  7. Har precis köpt en HB16 Jag har också hört att det är svårt att slå med en katamaran. Hur ska man bära sig åt? Ska man ta ut i svängen å glida igenom slaget med samlad fart, eller ska man tvärvända i hög fart? Vad klarar en hb vindmässigt?
  8. I vilka vindar kan man segla bäst i? Kan man gå ut å segla i 15m/s, eller vad pallar båten? Vilken är den ultimata vinden?
  9. Har bara kollat på svenska saiten, men hitta en sait för North America Där kunde man ju hitta lite hjälp, men det är skitsvårt å fatta fackspråk på det internationella språket.
  10. Tjena, jag har precis köpt en Hobie cat 16 å undrar om det finns någon skiss eller bild på en fullriggad hobie, så man kan se hur allt sitter åså. Storskot å fock o.s.v. Eller helt enkelt nått bra tips! Ska ju ut å kränga i höststormarna nu serru!
  11. Såg det nu när jag testade en att det var 230v, det får gå på landström då. Annars gav de mycke ljus för att vara 7watt bara.
  12. Det finns ett danskt företag som säljer energisnåla lysrörspuckar i olika varianter. De ger ett behagligare ljus än LED. Små som hockeypuckar som man kan använda som läslampa eller diskbänksbelysning. http://www.megaman.dk/default.aspx?pageguid=796468f6-858d-4879-bc1a-7f19bef26e18
  13. Du ska ha en sittsele som ser ut som en kortbyxa med hake som är likadan som vindsurfing...
×
×
  • Skapa nytt...