Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Eken

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    210
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

5 Neutral

Om Eken

  • Placering
    Kommendörkapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag minns faktiskt inte ifall det gick att se utan att skruva loss förgasaren.. Ta en koll men borde va samma som min. Nu heter ioförsig min motor 25xp..vet inte vad xp står för?
  2. Min Evinrude 25hp är årsmodell 93..strypningen satt på insugningsplattan.. Förgasaren större än insugningsplattan.. Bytte då insugningsplatta och tog från en 30hp. Efter detta byte fick jag bättre fart.
  3. Ajdå tråkigt.. Själv handlade jag av en utanför Lidköping.. Gillstad tror jag han hade sitt.. Annonserar ibland på Blocket.
  4. Kolla blocket finns bla en i Nybro som ev kan ha.
  5. Nä det är samma förgasare på 25 och 30 hk.. 35 hk större förgasare och annan insugningsplatta annars samma motorer i grunden.
  6. Japp det stämmer den första bilden är 30hk..Förmodligen går det att fila upp hålet på den du har nu men inget jag vågat testa. Googla intake plate evinrude 30hp så borde du hitta nåt.
  7. Den blå är 25hk som satt på min motor och den andra är från en 30hk som sitter monterad nu.
  8. Nya vet jag inte om det går att få tag på ens. Beg betydligt billigare.. Insugningsplatta är kanske inte rätt namn heller.. Brukar finnas de som säljer beg delar på blocket.. Ebay kanske kan finnas med.
  9. Japp Evinrude eller Johnson 30 hk.
  10. Du kan få den till 30hk genom att byta insugningsplattan.. Finns beg att få tag på.. Har själv gjort detta.. Skruvar du loss förgasaren ser du att hålet på insugningsplattan nu är mindre än på förgasaren.. Borde gå att fila upp annars.
  11. http://www.leeroysramblings.com/Johnson 9.9_15.htm Länken ger dej mkt matnyttig information om vad som skiljer dessa motorer på olika årsmodeller. Ja ebay är bra att leta på. Blocket kan finnas nån som säljer beg delar till motorer med.
  12. Du har inget foto på båten? Kan gå få fram ungefärlig årsmodell om man jämför med andra
  13. Testade att pumpa på blåsan men gjorde ingen skillnad... Drog ut choken då jag körde full gas men ingen skillnad där heller.. Borde ju gått sämre då jag chokade tycker jag..
  14. Har en Johnson 9.9hk 2t årsmodell 87-88 som inte vill gå rent på full gas... Startar jag upp den kall och puttrar iväg och sen ger full gas går den rent men efter ett litet tag börjar den gå orent på full gas...Släpper jag av lite på gasen går den rent igen... Rengöra förgasaren eller vad kan felet ligga?
×
×
  • Skapa nytt...