Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Calle_L

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Calle_L

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jo jag vet att Cobra dreven är skit men jag har fått tag på ett som är i princip gratis så det får duga så länge. Får byta till ett bättre i framtiden. om det går som jag vill så lovar jag att hålla er uppdaterade!
  2. Hej, Jag har en Marieholm Concorde -79 som det från början satt en inombordare i. Någon gång under årens lopp har någon kapat upp akterspegeln och hängt på en suzuki 115hk utombordare. Nu funderar jag på att bygga igen akterspegeln igen och sätta i en inombordare. Att plasta igen akterspegeln är förhoppningsvis inget stort problem. Däremot har jag lite funderingar på att sätta i en 5,7 liters Mercruiser V8 med ett Cobra drev. Är detta möjligt? Jag är rädd för att det ska bli för tungt eller att jag ska bli tvungen att bygga om hela båten. jag vill gärna ha så många bra råd och ideer som möjligt om hela bygget. Det kanske är helt idiotiskt men det skulle vara kul om det funkar. Är det kanske till och med någon som har gjort något liknande tidigare?
  3. Det beror ju på vilken typ av färg man använder och om man har kontakter Dessutom är ju min båt ganska liten.
  4. 10 000kr är nog att ta i.. Men det är dyrt! Gör man det själv däremot kan man komma undan ganska billigt, det blir väll bara kostnad för färg, spackel och kanske sandpapper eller? Jag ska lacka om båten i sommar och jag räknar med att det ska kosta runt 2000kr.
  5. Kom igen.. Någon måste ju ha något förslag. Vilken färg passar den i?
  6. Calle_L

    Val av färg

    Jag ska lacka om min Concorde till sommaren. Är det någon som har tips om passande färg? Den är gul nu men är väldigt matt och det är en del färgskiftningar i lacken. Funderar på svart eller mörkblå men kan inte bestämma mig.
  7. Calle_L

    Marieholm Concorde

    vad är det för fel på Concorde med utombodare?
×
×
  • Skapa nytt...