Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

Walen

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Walen

  • Placering
    Kadett
  1. Hej! Jag vill rekommendera en IF båt. För att det är en underbar segelbåt. Men om ni vill ha lite mera bo utrymme för pengarna så rekommenderar jag också en Maxi. Men då tappar du som sagt segelkundskaper. Så dumpa frugan och köp en IF. Mvh/ Micke
  2. Walen

    Båtvärmare

    Hej! Jag har en IF-båt och funderar på att införskaffa en värmare. Jag har kollat på lite olika. Funderar på en liten gasolväramare men jag vill inte att den ska vara för stor och ja behöver ingen med jätte kraft i för båten är inte så stor. Min andra fundering är en heatpall. Min fråga är om det är någon som har någon erfarenhet av någon av dessa och kan hjälpa mig att välja? Mvh/ Mikael
  3. Hej! har köpt en IF båt i höstas och allt e klockrent. Bara det att vi har en riktigt fin toalett på den. Jag tyker att kanske ett barskåp eller något liknande skulle vara mer passande. Men nu är den där och jag vill ha bort den. Den är alltså helt oandvänd och inte ens inkopplad med slangar och dylik. Det är en porslintoa. Intersserad?
  4. LÄste och var bara tvungen att ge dig denna länk. riktigt bra sida. borde rästa fram liraren som har den till något pris. årets hemsida? kankse http://hem.passagen.se/ifbat/ mkt nöje!
  5. Walen

    Ledig båtplats?

    Hej allihopa! Jag letar efter en båtplats för min IF båt. Den är 7,5m ggr 2,5m ungefär. Letar efter en väldigt enkel båtklubb och den ska ligga runt stockholms området. Tack för mig!
×
×
  • Skapa nytt...