Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

bollem

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    93
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om bollem

  • Placering
    Kapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Kan hända att jag har en hemma. Ska kolla och återkommer.
  2. Om det är pris vi pratar om så är Svedea ritkigt billig.
  3. kan någon svara på om växelföraren ska vara uppåt eller neråt om man vill att båten går framåt? Är ett 100b drev jag har.
  4. bollem

    Styrväxel

    Har köpt mig en ny styrväxel Morse D0290 Men enligt vissa kataloger så står det att det är för utombordare Kan det verkligen göra nån skillnad då jag har ett drev? Tacksam för svar....
  5. Tack för tipsen. gick ju hur bra som helst
  6. Så man behöver inte lossna gaffeln för knutarna då? Låter mycket bra i isåfall.
  7. har fått tag i ett begnat 100 b drev som jag ska byta överväxeln på. Går det att lossa de fyra bultarna på undersidan och bara lyfta upp eller måste man ta bort knut kors och gaffel m,m Kanske lite svårt o förstå vad jag menar men det är bara att fråga isåfall.
  8. Sitter o lurar på nån surfplatta att ha i båten. Rätt bra med sjökort,internet o musik i samma pryl. Någon som vet hur det är med sjökort till galaxy tab eller andra androider. Ipad verkar funka klockrent men länns så begränsat med apples prylar Förslag emottages tacksamt.
  9. Har ni verkligen sökt överallt nu?
  10. bollem

    100b drev

    Är det ingen som har ett helt eller defekt 100b drev till salu. Kom igen o sök i era garage o källare
  11. Eftersom mitt 100b drev gett upp så tänkte jag byta till ett 100 drev då jag ej lyckats få tag i något 100b drev Nu undrar jag vad som måste bytas. Passar skölden? är det samma för växelreglagen? Är det bara att skifta proppelern imellan dreven? Har förstått att jag måste byta kåpan med axeln ifrån motorn. Måste man lyfta motorn för att komma åt att byta kåpa? Tacksam för svar eller ännu gladare om någon har en överdel till ett 100b drev till salu.
  12. Är det bara svänghjulskåpan man behöver byta?
×
×
  • Skapa nytt...