Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

vilgot

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om vilgot

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack Orven och jag har frågat mig för. Det kan ju vara så att det finns ett generalfel på denna modell och det vore ju bra att få reda på det. Tack för din hjälp. Mvh Ronny
  2. vilgot

    Winga 78

    Hej Var finns svagheterna på denna modell ? Vad skall man speciellt ge akt på ? Det finns vissa svagheter som följer dom olika modellerna och detta är en. Tacksam för svar från dom som vet. hälsn Ronny
  3. vilgot

    Myra 20 (4)

    Hej alla glada Vet ni något om denna snipan ? Jag har en bekant som vill köpa denna och undrar om hur den är ? ronny
  4. Nej. Jag har inte gjort det ännu men å andra sidan kommer jag inte att ha någon kontakt i fortsättningen då dom var väldigt slarviga med övriga arbetet som dom gjorde och dessutom hade dom höjt priset helt vansinnigt. Jag betalade 2.870:- kr. och föregående år betalade jag 1.745:- kr. (Jag har pratat med en annan firma, som jag kommer att anlita nästa gång, och dom skall ha för samma arbete 600:- material som han uppskattade till c:a 4-500:-. Det är skillnad och ändå är båda en märkesverkstad)
  5. Hej alla glada Jag har problem med att få bort det som båtvarvet har sprutat på utombordaren utvändigt vid vinterkonserveringen. Jag har provat Båtrent, Polish och avfettningsmedel, men det sitter en del kvar ändå. Det ser ut som någon sorts plast som man förr hade att lacka bilmotorer med efter att man motortvättat dom. Är det någon som vet vad man kan använda ? Jag vill inte gå på motorn med rubbing.
  6. vilgot

    Ujj-Ujj-Ujj

    Har ni varit med om att byta kök i huset ? Så mycket man missar av sjölivet. Nu är vi slut och börjar att närma oss slutet. Efter 4 veckor utan möjlighet att laga mat eller använda vatten/avlopp i köket så är man helt färdig. Hurra för att det närmar sig slutet på detta elände. (Dessutom skall man betala för det). Har hämtat hem båten från vinterförvaringen så nu börjar det med viktiga och vesäntliga saker. Inget bjäbb med passform hit eller passform dit. Skåp över eller under. Vi ses på sjön
  7. Hej Jag har en Bella 620 DC av årsmod. 2004 med en Mercury 115 hk EFI- fyrtakt. Båten är toppen och sjöegenskaperna kanonfina. Jag bor i Varberg och vi har ofta grov sjö men det har aldrig varit några problem. Jag har inte teak, varken ovanpå eller i sittbrunnen men jag har lagt en lös heltäckande matta som är toppen. Det som är finessen på min båt är en pentrymodul med ett Wallaskök och med en diskho för färskvatten. Detta gör att du kan laga/värma upp mat och koka/brygga kaffe. Vi är två personer och ibland är barn och barnbarn med och alla sitter bra. Lastutrymme finns i ruffen där du sedan stänger till med dörren under gång. Jag har båten på en trailer Fogelsta 1508 och ligger på 1490 kg med bensin och utrustning. Priset på min båt, begagnad, ligger på c:a 280.000:- och då har jag dessutom en GPS-plotter fabr. Lowrance med ekolod och fartmätare. Båten loggar, med två personer, 36 knop vid fulla varv. Titta i min sjöbod så ser du några fotografier på båten. Jag kan också nämna att jag har elektrisk winsch på trailern som underlättar upptagningen. Jag ligger sällan längre tid i sjön utan tar upp den och ställer den på garageuppfarten. Det är säkrare på det sättet. Har 15 min. med bil till hamnen.
  8. I dag (Påskdagen) har det varit 23 grader på läsidan. (Å andra sidan så blåste det bara 3-5 m/s9 så det var inte någon större fara. Fåglarna skrek för fullt i skogen och det var allmänt mysigt. Ha det bra så länge all MG-vänner.
  9. Hej alla glada Vi satt idag på läsidan utanför huset och solade och götttade oss i solvärmen. Termometern visade 23 grader och det var så man hoppade till av förundran. Livet leker.
  10. Hej I Bua, utanför Varberg, betalar vi för 10 x 3 met. 1825:-. Då går man vakt 1 ggr/år. Om man inte går vakt så debiteras man 800:-. Slip finns i hamnen som är gratis. Insatsen är 4500:-.
  11. Tjena Om du tittar i senaste numret av Praktiskt Båtägande så fär du en den svar. Denna tidning har ofta många praktiska svar på frågor från oss alla.
  12. Hej Jag betalar 1825 kr för sommarplats med el och vatten. Platsen är i Bua, utanför Varberg på västkusten. I priset ingår en nattvakt under sommaren och denna läggs tills insatsen som är 4500 kr. Efter det sjunker årskostnaden. Det fungerar bra hos oss och alla är nöjda.
  13. 872165 Detta är det senaste antal i bensinupproret. Närmar sig miljonen med stormsteg.
  14. Tjena Micke. Det är upp till dig själv att se till att bensinpriset hålles tillbaka. Det gör du i September i vallokalen.
  15. Hej Synd på ditt kapell men felet är att du inte satte på det när det var blött. Blöt kapellet igen och sätt på det då så sträcker det ut. Lycka till.
×
×
  • Skapa nytt...