Jump to content
Saturday 13 July 2024

Henrik-ka

Medlemmar
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Henrik-ka

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag letar efter ny båt och vet inte vad jag ska köpa. Det jag letar efter en båt som har sex sovplatser och man kan sitta äta sex vid bords. Jag vill att båten gör minst har en marchfart på 12 -14 knop eller snabbar går också bra och har en pris klass på runt 200 000kr. jag hoppas att kan få bra förslag på båt modeler av er. Tack i förhand.
 2. Hej har fastnat för Maxim 26 men finns det någon annan båt som är samma stuck med utrymme som Maximen. Ska vara med akterruff med dubbel säng. Jag kan tänka mig köpa en Maxim 26 men är lite osäker på s -- drev som drivning som det är på Maximen Någon som har tips på en annan båt istället för Maximen. Tacksam för alla ider jag kan få
 3. Jag undra om det fanns någon diesel motor som passade till 100drev. Var inne på att bytta min b20 mot en diesel motor och ha kvar 100 drevet för det är ingen planade båt. Jag har för mig att md19/21 fanns det svänghjulskåpa till som passade till 100drev eller har jag fel. Finns det någon diesel motor som skulle fungera eller behöver jag bytta drev?
 4. Någon som vet gelcoat numer på albin 21
 5. Jag har tänkt att gå från segelbåt till motorbåt men jag vet inte vad jag ska köpa hoppas att ni kan hjälpa till att hitta min rätta båt. Jag letar efter en båt som har detta. Ca 6m , Ska kunna sova 2-3 personer och finnas kök och toa (plats för porta potti) Inombordare eller utombordare spelar ingen roll. Får inte väga för mycket ska kunna traila den Max 1300 kg inklusiv båtkärra (80km ) En med breda skarn däck för jag kommer vara ofta själv på sjön, För att kunna komma fram på för däck snabbt och till backa när man ska lägga till. Men det kanske är något man får öva på.Hur gör ni som är ute själva med motorbåt? Jag är van med segel båt så det är mycket enklare lägga till med själv eller kan det vara min uppfattning att det är så. Pris 0 - 80000kr någon stans där kan jag tänka mig. Jag har tittat på uttern 590 lite hoppas att ni kan hjälpa mig att min båt. Tacka i förhand för alla svar.
 6. Hej jag undrar om någon vet om det såldes några macgregor 19 i Sverige. Man har sett att finns 26 i Sverige men inga 19. Har sett att det finns i Europa några stycken. finns det någon som har ägt en 19 i Sverige så vore jag tacksam för information om båten.
 7. Hej jag undra om någon vet vart man kan ställa upp båten på land i Asien i 6 månader och vad det kostar. Jag vet priset varjer men finns det någon som har gjort det har lite tips på vart som är bra och vad har ni get för att ha båten där. Hande tänkt mig Thailand, Malaysia, Indonesien, Vietnam någon stans där.
 8. Jag är ine på att köpa en rana 18 cabin. Finns det någon som kan ge mig tips på vad man ska titta på. Litte information om båten det finns inte mycket om den. hur den är i sjön. hur stor motor bör det vara, Hur mycket väger den. Jag ska ha den på trailer. Eller har ni tips på någon annan båt i den klassen. Tacksam för alla svar
 9. Det är finna båtar yamarin 59 cabin och MV marin 5400 ht och mc. Det faller i min smak men inte priset. Men har man önske mål så får man betala för det ochså. Jag hade tänkt mig upp till 150 men det blir svårt när man ser dessa båtar. Jag får leta vidare men tack för informationen.
 10. Jag har letat efter båt ett bra tag nu men jag hitar inte den båtsom jag villa ha. Så jag frågar er om ni kan hjälpa mig. Mina önske mål är. Den ska vara ca 5 -6m Den ska ha march fart på ca 20-25kn Den ska var cabin eller midcabin så att man gå rak genom från fören till aktern. Med två till tre sovplatser och med liten köksdel men inget måste men ett plus. Jag ska kunna traila den. Jag vet att det inte lätt att hitta en sådan hära båt men någon som är liknade så är jag intresserad av din information. Det kan vara en 70 tals till 00 tals båt. Tacksam för all information.
 11. Hej vilken sort båt har ni tänkt att segla med. Har ni båten i dag eller ska ni köpa Vad för erfarenhet har ni om segling och navigation
 12. Glömde skriva att den ska ha en march fart på 18-20 kn
 13. jag kan lägga upp till ca 150 tkr
 14. Hej Jag letar efter en motorbåt men jag vet inte vad jag ska köpa. Det letar efter ska vara en båt på ca 5-6m båt kunna sova 2-3 personer. Det ska en köksdel och jag ska kunna hanteras den själv vid bryggan eller lägga till vid klippor. Det ska vara en kabinbåt gärna ingen ht. Någon som har någon bra ide vad man kan köpa. Jag har tittat på flipper 620 och uttern 590, 630. Men finns det något som liknar dessa. Tacksam för hjälp //Henrik
×
×
 • Create New...