Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

munter

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om munter

  • Placering
    Kadett
  1. jo,husvagnen är såld,det var dyrt med soppan,motorbåt=bryggseglare eller så går det som på bilden.ajö nu åker jag till segelbåten.
  2. jo,husvagnen är såld,det var dyrt med soppan,motorbåt=bryggseglare eller så går det som på bilden.ajö nu åker jag till segelbåten.
  3. ja,sanningen va den att jag ville reta upp motorbåtsnissarna litegrann,ge igen lite,som dom säger,dom är ju inte så goa mot oss seglare.inte alla men många motorbåtsnissar är ganska överspända,om man säger.
  4. ta bort dej själv,träffade visst en känslig nerv där. men jag kan begripa att man kör en timme sådär,för att komma ut till skärgården el så,men bara köra runt,fattar jag inte tjusningen med.
  5. nej nej,inga problems,bara en stilla undran från en seglare som lider av att starta motorn,bara för att ta sej från hamn,det är tråkikt att gå för motor,och låter gör det.mm.
  6. ja,tack ,men nog är det väl mer äventyr att segla,än åk motorbåt,fjölputtra o fegdriva utmed svenska kusten,när man kan kryssa för fulla segel många knop ?ps ska segla tiill töre i sommmar.
  7. munter

    ursäkta

    jo,tjena.en sak som jag funderat på litegrann,det är att köra motorbåt.det är väl som att köra bil.ta dej från a till b,tröttnar man inte på det?när man seglar är ju själva resan tjusningen om man säger.lite mer sport o sjömanskap.inte för jag har nåt emot motorbåtsnissar men jag fattar inte tjusningen om man säger.
  8. munter

    radarvarnare

    nehe ,nu blev det tyst.får kanske försöka nån annanstans eller köpa färdig produkt.
  9. munter

    radarvarnare

    hej.detta är en gammal tråd , men jag funderar om man kunde köpa el-grejerna och skruva ihop en radarvarnare själv.som smålänning vill man ju gärna knohulta lite.finns det nån vänlig själ som kan hjälpa mej med tips på detta mitt huvudbry?tack på förhand.
  10. jojo ,här har ölförbrukningen ökat lavinartat dom senaste dagarna,så- ärvåren< våren är nog snaart här,skåååååål.
  11. munter

    Grym båt!

    nåja,än är det ingen ko på isen...
  12. ronneby-ekenäs-0457-70484 kiosken
  13. munter

    båtlåtar

    tjenix .det finns en låt som börjar , take me to the river ,den e bra,finns det mer bra båtlåtar tros ,der är klart evert,robban,men mer okända om man säger, ni kan säkert fler,tex som irländs ,eller så. det är bara dimmor som jag ser,mm [må väl lev väl far väl,gammalt farväl till långseglare i småland ].
  14. nemen hustran gillar du inte saloongsfulla ,kramgoa killar som kollar på fotboll .
  15. ja....när jag hissat lakanen ,stängt av gamla bettan,hämtat en kall 3,5 ,ställt in kursen mot bornholm o lagom vind ,helst lagom kryss o solafan skiner dååååå är jag lycklig.
×
×
  • Skapa nytt...