Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Linde

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    268
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Linde

  • Placering
    Kommendörkapten
  1. Oj då! Det är tydligen inte bara jag som har problem... Hahaha, fan vad roligt att jag kunde irritera någon så mycket med en seriöst ställd fråga angående vad som kan va fel på min motor . Men iaf, jag varmkör förstås motorn ett tag innan jag åker ut. sen så blir det några minuters puttrande innan jag får plana ut. Mvh/ Linde.
  2. I mitt första inlägg glömde jag att skriva att det var en förgasarmotor. Så jag gjorde ett nytt inlägg i motorbåtssnack. Kan det röra sig om skit i förgasaren trots att den går bättre efter någon minuts körning. Det är i stort sett alltid samma problem under ungefär samma tid/varaktighet. Mvh/Linde.
  3. Jag har tänkt kolla chokefunktionen men har tyvärr inte hunnit med det än. Motorn är inte fullvarm, men den har inte gjort så här tidigare. Kan det ha nåt att göra med tändkablarna med tanke på att den går bra efter ett tag? Troligen pga att den blivit varm. Mvh/Linde.
  4. Jag har ett poblem med min Mercruiser 454 Magnum (förgasar motor). När jag åker ut med båten & ska dra upp den i plan så går den ojämt. Det tar lite extra tid att få den att plana ut eftersom att den tappar orken, det är väldigt snabba förändringar på motorns gång. Jag hör hur den pulserar i gas/effekt. Detta går över efter några minuter. Det är oftast enbart första svängen för dagen som den gör detta. Vad kan detta bero på? Väldigt tacksam för alla förslag. Mvh/Linde.
  5. Jag har ett poblem med min Mercruiser 454 Magnum. När jag åker ut med båten & ska dra upp den i plan så går den ojämt. Det tar lite extra tid att få den att plana ut eftersom att den tappar orken, det är väldigt snabba förändringar på motorns gång. Jag hör hur den pulserar i gas/effekt. Detta går över efter några minuter. Det är oftast enbart första svängen för dagen som den gör detta. Vad kan detta bero på? Väldigt tacksam för alla förslag. Mvh/Linde.
  6. Hej. Du kan prova ringa Gunnar på: Tväråns Transporter, AB Mobil: 070-5872838 Mvh/Linde. Senast ändrad av Linde | 17 juli 2009 | 10:52
  7. Jag har en Bayliner 3055 -91 34,5 enligt GPS
  8. Prova www.varmedoktorn.com/ Han kan säkert hjälpa dig.
  9. Jag har en exakt sådan båt. 3055 -91 Jag är väldigt nöjd med min båt. Den har det mesta på det sätt som jag vill ha det. Många stora stuvfack, bra planlösning, går bra i vattnet. Man kan sitta flera personer både inne & ute. Sen är det enligt mitt tycke en väldigt snygg båt. När jag knallar ner till bryggan så brukar jag tänka på att den är lite vitare & mycket snyggare än mina brygg grannars (Jag har betalat mer för min båt så priset tycker jag inte att det är fel på heller.)
  10. Jag bor i Pite & har varit med båt på alla Beachpartyn som havsbadet arrangerat. Det fungerar mycket bra med platser, bara man kommer i tid. Ons-Tors, annars kan det va väldigt trångt. Dom har en ganska stor flytbrygga med elstolpar som inte verkar finnas med på bilderna i tidigare inlägg. Se bara till att komma i god tid. Tanka kan man göra inne i piteå. Ev kan man även tanka på Haraholmen ett stenkast från P-Havsbad. Kolla med Piteå segelsällskap som håller till där. Ni är hjärligt välkommna! Mvh/Linde. Senast ändrad av Linde | 07 mars 2009 | 10:52 Senast ändrad av Linde | 07 mars 2009 | 11:22
  11. jag har limmat mitt teakgolv med ett industrilim som heter Magnolia. Perfekt resultat. Det kommer inte att lossna :-) Mvh/Linde.
  12. Hahahahaha......Tycker mig känna igen detta, Har hört detta av en gemensam bekant. Å vad jag garvade....... För det är väl du ankarchefen!? Kan inte tänka mig att någon annan har gjort samma sak. :-)
  13. JA, man blir avundsjuk! Nu är det så att jag arbetar på samma arbetsplats som trådskaparen. Jag har börjat fundera på att hälla lite socker i hans kaffekopp veckan före hans semester.
  14. Som jag har förstått det så är det ungefär samma som en wallas. Jag skulle däremot vilja se bilder på andras montage. Bara så att man får se hur andra har gjort & kanske kan få några egna ideér utifrån det. Mvh/Linde.
  15. jag har skaffat mig en Thermo 2500 & undrar om det är någon som vet om det finns någon bra beskrivning på hur man installerar denna i båten. Ex, om det finns beskrivet på nätet, gärna med bilder. Mvh/Linde.
×
×
  • Skapa nytt...