Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Fiske

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    31
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Fiske

  • Placering
    Fänrik
  1. Tack för de åsikter som kommit in!! Blir väll till att fundera lite till innan köp,men QL känns tilltalande specielt när man slipper utstickande plåtar på aktern
  2. Tar mycket tacksamt i mot mer erfarenheter från användare och åsikter från andra ang QL boat trim ska snart beställa trimplan!!och om de är lika effektiva som vanliga trimplan i olika farter o.s.v grym fördel tycker jag att de inte sticker ut från aktern. TACK!!!!
  3. Tack för ditt svar Stefan ev blir det QL boat trim efter dina svar, Finns det nån mer på forumet som testat QL eller har åsikter???
  4. Tack för ditt svar/det som tilltalar mig är just det att det inte sticker ut något på aktern, QL finns i 2st storlekar 300mm upp till 15-24 fot,och 450mm till 22-30fots båt, Min båt är 21 fot!! Men vet inte om båten är stabilare med vanliga trimplan el inte eftersom plåtarna sticker ut och att hålla båten i plan i lägre hastigheter med vanliga trimplan än med QL boat trim? Är mycket TACKSAM för mer åsikter och erfarenheter!!!Innför mitt köp av trimplan Senast ändrad av Fiske | 23 september 2008 | 17:11 Senast ändrad av Fiske | 23 september 2008 | 17:12 Senast ändrad av Fiske | 23 september 2008 | 17:13
  5. Hej Är det nån som vet eller har erfarenhet av QL boat trim? Vertikala trimplan? för och nackdelar? Tack för åsikter!!!(båten som de ska sitta på är 6 meter) http://www.drevia.se/ql_boat_trim_system.html
  6. Fiske

    motorfäste

    Hej Är det nån som kan tipsa om motorfäste till extra motor 15 hk 4-takt så det måte vara stabilt och tåla sjögång obs det ska vara ett fast fäste inte höj och sänkbart. som bultas i aktern bredvid huvud motorn,så man bara tiltar upp extra motorn!! aktern dia är för tjock så fästet på 15 hk går inte över Tack för tips!!
  7. Fiske

    Motorfäste

    Hej Är det nån som kan tipsa om motorfäste till extra motor 15 hk 4-takt så det måte vara stabilt och tåla sjögång obs det ska vara ett fast fäste inte höj och sänkbart som bultas i aktern bredvid huvud motorn,så man bara tiltar upp extra motorn!! aktern dia är för tjock så fästet på 15 hk går inte över Tack för tips!!
  8. Hej Tack för svar!! Har hört någon stans att självjusterande vaggor inte är bra för båten att det belastar skrovet för mycket Finns det belägg för det eller är det bara ett rykte?(för det verkar ju kanon bra) Får dra 1550Kg med bilen på B-kortet så det är lugnt! att jag funderar på bogie är att båten lite tyngre än lastvikten på 1500kg trailer, visserligen så blir ju lastvikten lägre på bogie trailer men min tanke är att en bogie trailer är tåligare för överlast än en med enkel axel?? tacksam för mer åsikter om märken och utformningar av trailers
  9. Självklart är det total vikt 1500 kg med last!!!! Vill gärna ha tips som jag skrev!!
  10. Hej Önskar lite tips och åsikter ang ny bromsad båttrailer!! vad som är bäst?? det som är aktuellt är en 1500 kg bogie. Vad ska man välja självjusterande vaggor (fogelsta) eller superrullar (Brenderup) eller gamla modeller med fasta stöd och luft-gummi hjul? Tacksam för alla åsikter!!! TACK!!!
  11. http://www.baat.aller.no/baatweb/bm.nsf/c12562680034a2b6c125626700321711/f273797e555ba707c12571f0002cebe0?OpenDocument http://www.baataktuelt.no/Article.aspx?PublicationView=Show,326&Language=no-NO Här är lite tester som jag hitta ang 150 hk ang veradon så är det i dom här testerna endast att den dra lite mer bensin!! Är det någon mer som har egna erfarenheter av 150 hk 4 takt av de märken som finns??
  12. Hej Undrar ang ner montering av växelhus på en utombords motor Suzuki 70 hk 4-takt Får lite vatten i oljan så jag tänkte lämna in det till marina för byte av tätningar! min fråga: är det enkelt att montera ner så man endast kan ta med växelhuset och slippa dra med båten!! Vad man ska tänka på? växellägen och drivning! vid ner montering och hur man gör? TACK!!!
  13. Tacksam för mer åsikter och erfarenheter!!!!!
  14. Hej Tack för svaren som kommit in!! Vill mycket gärna ha mer åsikter och erfarenheter ang Honda ,yamaha .Suzuki 150 Hk 4-takt, Är väl de 3 st märken som känns aktuella Tack.
×
×
  • Skapa nytt...