Gå till innehåll
måndag 29 april 2024

Karlskrona

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Karlskrona

  • Placering
    Kadett
  1. Tack bossee för dina goda råd. Jag tömmer resten innan jag fyller på den nya oljan.
  2. Tack Persk för tips om en toppensida för ändamålet. Jag sätter igång direkt.
  3. Någon som vet var man kan hitta bra beskrivning och bilder på hur splitsning går till på nätet?
  4. Råkade lossa bensinslangen och körde motorn, Johnson 70 hk VRO till soppatorsk. Följden blev att pumpen fortsatte med att pumpa in olja i motorn. Nu får jag bara upp motorn i 1/3-del av normal kapacitet. Någon som råkat ut för något liknande och i så fall vad göra?
  5. Har en Johnson 70 hk VRO som troligen har miljövänlig olja i tanken (grönaktig färg). Har nu köpt en dunk vanlig motorolja till utombordare. Kan man blanda grön olja med vanlig dito?
  6. Tack alla 3 för era svar! Jag har även luskat ut att Marinshopen i Älvsjö för gamla instruktionsböcker. Dock var det visst problem med just min årsmodell (som vanligt)! Dock kunde dom kopiera årsmodell -89, som troligen var i stort sett identisk med -87:an. Men jag föredrar någon form av originalutgåva eller liknande så jag skall söka på era tips. Tack än en gång - simma lugnt!
  7. Har just blivit ägare till en Ryds Camping med en 70 hästars Johnson VRO, årsmodell 1987. Dock har jag ett litet (?) problem - jag saknar instruktionsbok till motorn. Finns det någon som har en sådan i sin ägo och som ej behöver den längre eller kan kopiera mot ersättning? Hoppas på tur!
×
×
  • Skapa nytt...