Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

raxz

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    50
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om raxz

  • Placering
    Löjtnant
  1. haha, man kan bli jävligt less. men är det någon som har ett tips på vad man kan testa?
  2. MOTORJÄVEL!! har blåst rent den och den vill så gärna igång, men den startar inte. ibland går den igång i några sekunder men slocknar sen. får den för lite bränsle? aa, jag blir så jävla less på den förbannade motorn..
  3. jahopp, isf blåste jag inte helt rent den då...
  4. var nyss ute och körde både på hög- och lågvarv. på högvarv går den så bra, men på lågvarv går den ju så ojämnt så man vill ju gråta. VARFÖR? blir galen, passar ju så bra också då man kan NOLL om motorer... TIPS??
  5. Okej, tackar! men nu äre så att vi lyckas lägga in en växel och trycka i gasen då vi har öppet spjället då vi drar i gång den. så länge spjället är öppet så går den, fast inte bra. men då vi lagt in växeln och kör på högvarv går den skit bra, precis som vanligt. kan det hjälpa att köra ur den då lite eller? bara ligga och köra gasen i botten runt, runt i sjön?
  6. Hej, jag har en mercury 25hp -83. plockade fram den och båten nu idag men upptäckte ett fel. tomgången fanns inte, bara dog, och den gick mycket ojämnt på lågvarv. är det någon som har lite tips om vad det kan vara för fel? någon som varit med om samma problem kanske? är mycket tacksam för svar! tack på förhand Senast ändrad av raxz | 21 juni 2007 | 16:40
  7. jag tror du måste gå upp lite grann i pengamässigt om du vill ha en hyffsat bra båt som man kan övernatta i..
  8. Jadu... kan det vara en cresent kanske
  9. raxz

    Reservdelar Mercury

    Du har inte glömt www.blocket.se va?
  10. raxz

    Grym båt!

    om du vill dela båten så glöm inte att slipa kniven... eller sågen
  11. Jag hittade bara 465 Trader men det kanske går bra? 465 Trader Styrpulpetbåt med en imponerande bärighet. Utrustad med flera praktiska prylfack, automatisk, elektrisk länspump med skyddskåpa och bad- och räddningsstege. Fritidsfiskarens favorit. Snabbfakta 465 Trader Löa: 4,70m (15,4 fot) Bredd: 1,80m Vikt: ca 250 kg Bärighet: 7 pers/525 kg Max motor: 22 kW (30 hk) Konstruktör: Hans Reich Faktan är från http://www.cremo.se/produkter/batar/over420.asp#
  12. raxz

    mercury 4 trimning

    ... och jag har en johnsson 4hk som jag vill trimma till 5hk.. någon som vet hur man gör?
  13. jag är övertygad om att du hittar en ritning på internet.. om du inte gör så finns det säkert nån du känner som vet hur man gör en ställning som ska hålla för en båt.
  14. Hej... nu hittar jag ingen bild på just din båt men skulle det inte gå att bygga en egen ställnig eller är den för stor för det?
×
×
  • Skapa nytt...