Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

pede

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om pede

  • Placering
    Kadett
  1. Har en Marieholm Concorde HT (1973) med en Mariner 80hk från 83, måste nu köpa ut min fd sambo och undrar om någon här kan hjälpa mig med att ca värdera den. Den har orginal färgen kvar = skabbig, saknar alla dynor, nytt kapell 2006 bågar, lagad i botten efter grundstöttning. Båte i övrigt har det skicket man kan vänta sig av en båt från 73, hyfsat bruksskick. Skulle vara tacksam för lite pris ider.
  2. Till min fasa då jag tappade motorn på växelhus olja idag så insåg jag att oljan var full av vatten, någon här som har ett hum om vad det kan tänkas kosta att lämna in växelhuset till en firma för att byta impeller, propellaxel packboxen och växelaxel packbox, samt en allmän genomgång så inga lager och dyrligt är skadat.
  3. Tjenis Ingen som har en manual till en Mariner 83 80 Hk som ligger och skräpar i väntan på att bli inscannad till mig. Skuller behöva lite data då det gäller förgasar inställningarna, tomgång och lite om impeller bytet.
  4. Hej Någon som kan komma med tipps och ider på vad det kan vara för fel på min motor, den går bara på 3 cylindrar vid tomgång och fis körning men börjar gå på alla cylindrar vid mera gas.
  5. pede

    Botten Färg

    Hur ser man skillnad på om man har en hård bottenfärg eller en själv polerande?
  6. Någon som vet vart kan man få tag på transparant epoxy färg?, hittar bara grå eller vitt typ Gel Shield 200 från International.
  7. Vart kan man få tag på transparant epoxy färg?, hittar bara grå eller vitt typ Gel Shield 200 från International.
  8. Det är en Marieholm Concorde HT från 1972
  9. Någon som kan tipsa om hur man reparerar dessa skumma sprickor, undrar även vad som orsakar dessa sprickor och om det är farligt. sitter precis i vatten linjen
  10. Hej igen. Håller på att byta inredning i min båt och tidigare har hela HT:n varit kläd och detta var limmat med limmet från helvetet Undrar om någon kan tipsa om bra medel att ta bort gammalt lim med (det är kladdigt som kåda). Har provat tinner utan framgång och då det är en plast båt så vågar man ju inte bara köra på med vad som helst.
  11. Hej Jag har köpt en Marieholm Concorde HT 72, tyvärr så är det någon under årens lopp som har tagit bort orginalskyltarne på sidorna och den i båten. Är det någon som vet om det går att få tag i nya såna skyltar
×
×
  • Skapa nytt...