Gå till innehåll
söndag 28 april 2024

extpela

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    34
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om extpela

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för tipsen ! Om man skall byta tätningshylsan, behövs det några specialverktyg? Mvh Peter
  2. Felet är löst sedan ett anatl veckor sedan, det var nog kolen som hängt sig. för efter 10 min körning började den att ladda. i övrigt kan jag berätta att 2 av förbrukningsbatterierna var kassa, de tar inte mot laddning men det var ju inte problemet i detta fallet.
  3. Jag har en Tamd41b där det läcker lite avgaser vid en av spridarna, vad skall jag göra? Motorn startar och går annars utmärkt, ok temp och tryck. När jag ändå ställer frågor, min varvräknare hoppar ibland som en jojo, kan pendla mellan 1500varv (vilket borde vara rätt) till 3500 varv vid konstant gas. Tacksam för ideér och svar
  4. Tjena Xander! Jag måste tyvärr meddela att sjömacken i Skärhamn inte längre är öppen för bränsleförsäljning. urklipp ur GP i veckan: Ingen sjömack trots villig entreprenör SKÄRHAMN: Skärhamn på Tjörn blir utan sjömack i sommar. Trots att det finns en entreprenör som är villig att driva den vidare. länk till artikeln: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=669&a=278879 Mvh Peter L
  5. Man måste ju kunna läsa vad som skrivs i MG forumen även på semestern
  6. Fortsättning på föregående svar. Motorn startade endast vid användning av en startladdare med boostfunktion.
  7. Nej det är inte samma generator som satt i förra säsongen, orsaken till att jag bytte startbatteri är att jag ville kolla om felet låg i att batteriet inte tog emot laddning.
  8. Hej ! Har precis bytt motor och stoppat i en renoverad Tamd41, idag vid sjösättning när jag startar motorn så lyser laddningslampan, har bytt startbatteri till ett annat ifall det gamla hade pajat under vintern. tyvärr lyser laddlampan ändå. Någon som har lite goda förslag på saker jag kan testa för att hitaa problemet.
  9. Tyvärr blev den inte som vi tänkt, motor skar första semsterdagen, en ny renoverad tamd 41! I övrigt har den nu lagat på land sedan slutet Juli och har redan blivit tvättad och polerad till nästa sommar. /nr21
  10. Jag får tacka för alla som hitills har svarat. Jag skall ta ett snack med jurist på måndag om ärendet.
  11. I annonsen står Tamd41 monterad och renoverad -03. Och i utrustningslistan som bilaga till kontraktet står TAMD 41 (200HK) renoverad och i monterad av Regal Marin Uppsala.
  12. Vi har drabbats av motorhaveri på vår egna båt på 1:a semsterdagen, därför önskar vi hyra en mindre båt i en eller två veckor gärna i norra delen av Bohuslän (ej krav). Vi är skötsamma och har inga husdjur. Tel 0705-473588 Tack på förhand!
  13. Bifogar en bild från sjöräddningens bogsering.
  14. Jo jag har hittat en VP mekaniker som håller på och demonterar motorn, får besked i morgon om det kostar 20,30,40,eller 50 tusen och renovera. Just nu är jag hemma i Mölndal och dricker vin och kör hemmagrillen. Vet inte om jag är i Skärhamn under helgen, men har ett lock öl liggande i båten. Ett mat-tips i eländet (kvällens middag). [bLÅ]Ta Kycklingbröst skär en ficka i dom och fyll med Fetaost. Krydda med chili och salt och peppar linda in dem med bacon. Grilla på hyfsat låg värme och servera med saltbakad färsk-klyftpotatis och craimefraiche blandat med Sweet and sour thaisås.[/bLÅ]
  15. Tjena Xander ! Nu blev det inte så att jag har någon tur:( Stack med båten i fredags till Rönnäng på Tjörn för att äta middag med kompisar innan båtsemestern skulle börja. Lördag förmiddag bar det av norrut mot Strömstad, efter 40 min så skär motorn... En hyfsat nyrenoverad? (-03) motor går och nitar, på första semsterdagen. nu ligger jag på land i Skärhamn och hoppas att det blir båtsemester nästa vecka. Hoppas ni har haft det bättre under semstern.
×
×
  • Skapa nytt...