Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

emaxe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om emaxe

  • Placering
    Kadett
  1. Jag har hittat en jätte fin båt som har gått i mälaren (sötvatten)sedan den var ny 1990. Motorn har sjövattenkylning. Den är alltså 20 år gammal. Törs man köpa denna? Hur ser erfarenheterna ut av yanmar?
  2. Jag hade en Albin 78 för några år sedan. En av de främre kuddarna ville lossna någon gång per säsong. Bulten gängade upp sig. Det är svårt att komma åt att dra dit dem.
  3. Jag känner igen Storebron från Strägnäs i Juli när han kom in och tog upp halva hamnen. Han höll på att ramma oss ute i farleden när han passerade oss med 7-8 meter till godo i 20 knop. Den killen ( Gubben ) borde inte få vistas på sjön.
  4. emaxe

    Winch

    Finns det någon på forumet som vet hur man får isär en barlow winch? Jag har två st monterade på masten på min fenix, dessa vill jag ta bort då skotet fastnar i dem.
  5. Matrial typ liggunder lag används till att isolera betongplattor med på vintern, Säljs på bygghandeln, bred 4-5 meter
  6. Det blev maxin. Sprikan jag hittade var inget att bry sig om enligt varvet. (Shelins) Måste säja att vara ute helt själv med strålande sol och 8 m/s kryssande i 6.5 knop, det har jag längtat efter sedan slutet av september.
  7. emaxe

    Nu är det vår

    var och hämtade nya båten vi köpt idag. Kastade loss och seglade hem den. Fick en hel dag på sjön, kallt och blåsigt men ack vad skönt. Nu får resten av er sätta fart så ni kommer i sjön.
  8. emaxe

    Spricka

    Jag har varit och tittat på en maxi i går kväll. Under kojerna på styrbordssidan så finns en spricka i gelkotten längs hela köl längden. ägaren som haft båten i 12 år påstår att det var så när han köpt båten. En bes.man sa då att det inte var någon fara. Känns inte riktigt bra men är det någon fara. Det syns ingenting på utsidan och när man knackar är båten solid. Senast ändrad av emaxe | 04 april 2008 | 06:06
  9. Universalbolaget har en produkt som heter universal som man för på med en svamp och sedan går på med rotborste för att sedan skjölja av med vatten. Funkar kannon bra. Jag lånar av en granne som köpt produkten på båtmässan.
×
×
  • Skapa nytt...