Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Svenke

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    144
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Svenke

  • Placering
    Örlogskapten

Profile Information

  • Plats
    Västerås

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej. Har sett att man kan beställa skräddarsydda instrumenttavlor. Men hittar dem inte. Någon som vet? tackar ödmjukast för alla ideer Mvh Sven-Åke
  2. Hej. Någon som har glödrelä och glödmotstånd till MD32A? Eller vet hur man räknar ut hur stort motstånd man behöver?
  3. Då dom jag tittat på tidigare försvunnit från marknaden har jag hittat en ny, Flowtrecs Wave DIESEL-2. Finns det någon här som har en sådan?
  4. Jo idioter finns det ju, en del startar ju båten som får gå på tomgång hela dagen, bläääää har man elverk kan man ju kasta över en kabel och få slut på motorgången hahahahah
  5. Svenke

    Elverk

    Hej därute. Funderar på att montera ett elverk i båten. Alltså ett fjärrstyrt, dieselverk. Ideer och erfarenheter mottages tacksamt.
  6. Nu har jag hittat något super intressant!!!!! https://techmarineshop.se/collections/flow-meter/products/flowmaler-bluetooth-diesel-twin-rabat
  7. Ok, det var kul att höra, helt klart en av dom som är aktuella.
  8. Ok, jo jag känner till Emco, verkar bra, Emco och den andra jag hitta är dom enda som jag hittar på nätet till hyfsade pengar.
  9. Hej alla därute. I dessa tider då bränsle bara blir dyrare och dyrare så funderar jag att montera en mätare för bränsleförbrukning, i min Nimbus. har ni gjort det och vad har ni köpt? Har tittat på Safeport Marins mätare BFM24TD-GPS, verkar vettig men men.... Någon därute som har en sån kanske? Ideer erfarenhet m.m. mottages tacksamt.
  10. Jo har en aktiv GPS puck med USB kontakt, och ps2 skarv på den, men pucken måste ha ström sen vet jag vad jag ska koppla på vhf: n kablage, men hur?
×
×
  • Skapa nytt...