Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

simpan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    23
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om simpan

  • Placering
    Kadett
  1. du ska ha 1000 tack jag hade ingen tanke på en sådan enkel lösning när jag låst hjärnan på bultsgängor jag ska åka och köpa en i morgon. trevlig kväll. Mvh: simpan
  2. har en johnson 60 hk 04a . bytte oljan i tilten ( Powertrimen) men jag drog av övre luftningspluggen i plast hittar inte någon att få tag i. letat i alla tillbehörs o servicställen men ingen vet har haft den biten med gängor med mej men hittar ingen liknande gänga på någon bullt dom tror det är en amerikansk gänga på den ?? någon som vet vart man kan hitta en sådan min engelska är dålig kan knappt stava mitt namn på engelska . vågar man att gänga om till mm gänga isåfall måste man väl riva hela pumpen så man får ut allt spån ur den ? är det besvärligt att plocka isär den. pumpen är i aluminium. tacksamm för alla svar. Simpan.
  3. okej du får ursäkta observerade inte dina 225 hk då är det nog inte så lämpligt skulle jag tro Lycka till
  4. hej. jag hade samma problem med min selco 18 carbin med en 60 hk jhonson 04a var tvungen att dra upp den i hastighet sedan släppa ned den igen jag hade stora trimplan på den gick en liten stund så jag chansade att köpa en propulse 8901 är en ställbar 4 bladig propeller relativ billig får 2 extra blad på köpet jag gav ca 2000:- för den är helnöjd med den jag fiskar mycket (trollar) ligger på mellan 2-5 knop utan problem nu = ligger mycket bättre och mindre bensin drar den även i högre hastigheter kolla om du kan låta en och tästa en sådan brukar gå att låna på vissa motorverkstäder här är en sida som du kan läsa lite om den http://www.marinaman.se/propulse-8901-p-6529-c-1061.aspx Gordon.
  5. det hände idag kollade på sea sea i björlanda men dom viste inget. det blev fel på årsmodell jhonson 60 :2004 ska det stå den sidan du rekomenderade är mycket intresant ska söka igenom den nogrant. du ska ha tack. Gordon.
  6. jag lyckades dra av oljepluggen oljebult i plast till tilten. någon som vet var man kan få tag i en sådan ? den är i plast . bor i göteborg . om inte vad ska man söka efter, Mvh Gordon.
  7. fångad i Grinnerödssjön (Västra Götaland)
  8. http://shopping.kelkoo.se/ssc-100032213-evinrude.html kolla här.
  9. den är uppstoppad i sitt eget skinn jag har själv fångat den den vägde 2120 g längd är ca 52 cm
  10. okej tack för alla svar då ska jag sätta igång till veckan . Mvh:simpan
  11. jag undrar om någon vet ca vad jag kan få för min ryds hajen 495 78 Ht. kapell nytt 05 med bågar bakre dynor borttagna för större utrymme för fiske ex golv är förstärkt. eventuellt trimmplan. instrumentbrädan är förstorad för bärbar data ekolod gps ny bottenmålning bör göras. annars bara att hänga på en motor och köra. den är inte i toppskick men inga direkta fel. ska man sälja den med kapellet eller i 2 delar kapellet kostar ju drygt 8000 kr jag tycker att det verkar bli fel att sälja med kapellet för då får jag inget för båten nästan ??? URSÄKTA OM NI TYCKER ATT DET ÄR EN KONSTIG ELLER GALEN FRÅGA. Mvh: simpan
  12. då ska jag leta reda på någon båtbyggare på måndag och höra med dom för när jag ska bygga om hela golvet mm så är det roligare om det fungerar bra . ni ska ha tack så länge. jag kommer säkert åter med nya probblem när man börjar riva i det. Simpan.
  13. simpan

    polyesterplast

    Jaha då var det dags igen. Jag har köpt en Selco 18 Cabin med inombordare som jag har skrotat tänker sätta på en utombordare istället. ska även riva bort det gamla golvet samt lite ombyggnad i övrigt. någon som vet var man kan få tag på en bracket eller kasett eller som svetsar ihop en för ett rimmligt pris (rostfritt) samt vart är bäst o billigast att köpa ca 10-15 kg Polyester samt glasfibermatta. finns i Göteborg.
  14. hej och trevlig höst. jag undrar o någon vet hur man byter batteri i min VARVRÄKNARE PET 2000. ser ut som den är igengjuten men det kan jag ej tro med ett pris mellan 1200-1500 kr. jag har själv ingen aning vart man kan gå för att få hjälp med det vet ej var dom säljs bor i gbg. tacksam för alla svar. Simpan.
  15. tack för snabbt svar. batteriet är okej men det höjer ej volten när man startat och gasar när jag kör med gps o ekolod inkopplat syns det på voltstyrka att det skunker sakta men säkert och laddlampan lyser. jag ska följa kablarna och mäta upp kablarna vid slutet . jag lämnar ett svar när jag kollat. 1000 tack. mvh:simpan.
×
×
  • Skapa nytt...