Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

waxholms_prulle

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

    Aldrig

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om waxholms_prulle

  • Placering
    Kadett
  1. vill inte va ohövlig men de ska va kort rigg så kaviterings plattan ligger i nivå med skrov botten (har inte de på min pga han som far köpte motorn av e kass på å mätta.. å den går svin dåligt axxar pissit åtoppen e hel kass förut stampade den oxå men sen ja tilta in den blev de bättre iof... )
  2. okej men med tanke på att dom brukar kosta ca 50 000 å denna kostar 24000 så ja gisa att den inte va fräch men ja undrar mer om de värt å lägga ner massa arbete på båten för att eventuelt sälja den direkt efter?
  3. ok de va ju lite anorlunda mer som en bärplsnns båt..
  4. hmm okej jo ja kunde gisa de för en oldburg (som de ser ut å va) för 24 000 är extremt biligt... men men mkt kanske ser värre ut än de e så va de med weedon som ja köpte för 10 000 å effter å lagt ner ca 5000 på den kan man lätt sälja den för 25-30 000... så de kanske inte är helt fel fast om allt är sönder skruvat så..okej vad vet ni om en oldburg i allmänhet?
  5. asså i nån av länkarna stog det att motorn drar 30 % mer så de e inte så svårt å räkna ut hur många % större munstyke manska ha... (30%..)
  6. ursäkta men e det inte steg lister på en valig weedo lr kallas de nått annat?
  7. som sagt va heter den? hur går den? e den lätt driven? är det ett bra pris? är det värt å sälja min weedo gt för den?
×
×
  • Skapa nytt...