Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

nato

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om nato

  • Placering
    Kadett
  1. Hej alla glada båtvänner.. I höstas köpte jag en Albin 21 nere i Värmland som jag nu har flyttat upp till Gävle bukten. Båten var nyligen bottenmålad men min undran behöver jag byta färg på grund att jag flyttat den ifrån Värnen till Gävle kusten ? Nästa fundering jag har är, ska det sitta en Anod någonstans på propeller axeln?
  2. nato

    Skit motor

    Hej på er alla. Hoppas att ni har motorer som funkar. Själv så har jag en Johnsson 65Hk modell äldre. jag är tvungen att choken i för att den ska ha någon så när stadig gång. Så fort man trycker in choken så går motorn skit dåligt. Vad ska jag göra . Man har ju inte råd att köra med choken i.... Ps den ryker och låter mycket mera denna säsong.
  3. Gud vilken tur att detta forum nu till nästa fråga. Hur många gram ska den väga? Kan man köpa dessa på Biltema? Motorn är en johnson 65 hk
  4. nato

    zinkanod

    Hej på er alla Har en fråga om anoder. Alla man pratar med frågar har du bytt anod ? Min fråga till er är vad är en anod och varför byter man den.. Nybliven båtägare till en Runnö 19
  5. nato

    bensin

    Hej på er alla båtmänniskor. Hoppas att någon kan svar på frågan som jag har. Har en Johnsson 65hk årsmodell åldre. Fick informationen av tidigare ägare att den skulle ha 98oktan plus 2% extra 2- taktsolja. Nu har vi fått en bensin pump i våran båthamn. I pumpen finns bara blyfri 95. Kan jag använda detta?
  6. Hej igen på er alla. Efter min tidigare fråga om hur man plastaren playwood båt så har min mailbox fyllts ett antal gånger om att det ska man inte göra. Nu har jag bestämmt mig för att inte plasta. Hur gör jag då? Vad ska jag köpa för att fylla springorna (tror att vattnet kommer in fån botten stocken. )
×
×
  • Skapa nytt...