Gå till innehåll
måndag 29 april 2024

wetteus

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om wetteus

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej! Jag är på jakt efter en Buster XL och min första tanke var att hinna en efter 2008 eftersom jag inte vill ha platsstolarna. Har hittat en fin 2010 som är perfekt MEN har också hittat en 2005 som har Magnus-stolar SÅ min stora fråga är vad det mer är för skillnader ifrån en 2005 och en 2010. Finns det någon förteckning över förändringar, jag tänker på dynor, garage för kapell, reglage, instrument...jag har inte en aning. En äldre båt känns ofta äldre men jag hittar inte vad som egentligen skiljer. Tacksam för information så att jag kan fatta ett beslut.
  2. Hej, jag tror ett en e-tec är en bättre motor. Mer kraft etc. Googla lite på det ser ni men det finns ju alltid två sidor...
  3. Hej Är ute efter en relativt ny Buster XL med en Evinrude E-tec 115 HO, varför är det så svårt? Jag har haft Buster tidigare, då självklart med Yamaha 4-takt. Tror att E-tecken skulle passa mina behov bättre. Tror ni det kommer fler Buster med E-tec framöver eller är det bara Yamaha som gäller?
  4. Hej! Jag har precis köpt en 28 SPORT och jag är helt kär. Har varit ute ock kört ca 50 distans nu innan vinterförvaring och jag längtar efter våren. Båten är perfekt för vår familj med en 5 åring och en 7 åring. När det gäller kvalitet och finish så har jag ingenting att klaga på, servicen på Henån finns heller ingenting att säga om. Enda problemet är att det är så långt till våren...
  5. Hej! Vi skall vara uppe i området runt Smögen och Kundgshamn under v.30 och v.31. Vi bor i en stuga och har tillgång till båt (Yamarin 59DC). Vi är två vuxna och två barn (5år och 3 år). Jag skulle vilja ha lite tips på mysiga öar att fördriva dagarna på, sola, bada, fiska krabbor. Var ligger era favoritöar? Tacksam för tips som gör vår semester bättre.
  6. Hej! Tack för alla svar trots dålig info. Det är en 4-takt årsmodell 1999. Är det någon som vet och kan tipsa?
  7. Hej! Min kompis har en Yamarin 5220 med Yamaha 50 hk, den är lite trött och jag har läst lite här på forumet och gissar och hoppas att detta är en strypt 60 hk. Är det någon som gjort detta? Vad är det för strypning? Hur gör jag för att få mer information om detta? Tacksam för hjälp!
  8. Hej, så bra. Jag har också en 59DC har retat mig på detta beteende och försökt att kompensera. Tack för bra tips.
×
×
  • Skapa nytt...