Jump to content
Sunday 14 July 2024

Lollo15

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lollo15

 • Rank
  Landkrabba
 1. Vi undersöker just nu lite vilken motorbåt som är rätt för vår familj, vi är två vuxna och tre små barn som planerar att köpa en båt om cirka 2 år när pengarna är ihopsparade och minsta barnet är lite större. Vi har innan barnen haft segelbåt med utombordare, men jag börjar inse att det nog får bli en motorbåt med inombordare den här gången. Jag är ingen motorfantast, inte min man heller, och jag kan därför tycka att det känns lite läskigt med inombordare på en båt från 80-talet, och jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter för att se om båten är köpvärd eller inte. hur som helst, efter att ha tittat runt en hel del på nätet verkar två favoriter i någorlunda samma prisklass vara Flipper 760 och Nimbus 2600. Vad har dessa båtar för starka plus och minus enligt er? Är det någon av dem som har bättre rykte än den andra? Vad bör man vara uppmärksam på? Jag vill ha så mycket input som möjligt angående de här två båtarna. Om någon vet en annan båt i samma prisklass med gott om sovplatser (man ska kunna sova fem pers) så är jag idel öra.
 2. Jaha! Ja, då blev uttern med ens väldigt intressant!
 3. Tack för bra tips! Flipper 620 ser ju ut som ett lovande alternativ, den har ju också utombordare. uttern 690 ser ju stor och rymlig ut, enda minuset där är väl just motorn. Jag tycker att inombordare känns lite läskigt… men det kanske är något jag borde släppa?
 4. Hej! Jag har tidigare haft segelbåt - uppvuxen i segelbåt på somrarna och när jag och min man träffades skaffade vi en Maxi 77 som vi seglade i några somrar innan barnen kom och vi gjorde oss av med den. Nu börjar vi återigen fundera på båt, men den här gången är vi sugna på att testa motorbåt. Jag skulle dock behöva lite hjälp med tips på båtar som skulle kunna passa oss. Vi behöver en båt för två vuxna och tre barn (4, 6 och 8 år). Jag vill helst ha en med utombordare. Vår budget ligger på omkring 100 000. det behöver inte vara någon skönhet, och det behöver inte vara den snabbaste båten, men den får gärna vara trygg och stabil och med gott om plats ombord. Kök och toalett är ett plus men inte nödvändigt. så alltså: - Maxpris ca 100 000 - utombordare - plats för två vuxna, tre barn att sova och ääta ombord - kök och/eller toalett ett plus Vad har ni proffs härinne för tips på båtar som skulle kunna passa?
×
×
 • Create New...