Jump to content
Sunday 26 May 2024

LiljegrenJ

Medlemmar
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LiljegrenJ

 • Rank
  Kadett
 1. I första hand transporter i andra hand utflykter etc. Hytt är kanske inte så dumt som ni säger så ramlar ni över någon lämplig annons får ni gärna skicka över.
 2. Perfekt, tack för tips! Skall spana lite vad det finns för utbud. Finns det modeller med omvänd lösning i vettig storlek, alltså helst +5,5 meter som är täckt i fören likt bilden nedan?
 3. Tack snälla för svar. @seb_m Vad finns det för vettiga alubåtar i prisklassen eller vid vilka nivåer får man en vettig alubåt i rimlig storlek? Det jag inte gillar med rydsen är att den är känslig för viktfördelning så fort man är 3-4 vuxna + lite last, att den ligger lågt med genomföringarna i aktern och tar enkelt in vatten den vägen vid vind/vågor (har försökt fixa detta men upplever den som lite känslig) och den allmänna känslan att den är avsedd för "lek/bad" etc istället för transport.. @Janne_G Inget dåligt förslag alls, tänker lite i samma banor och har spanat på Ryds 535 som vid en första anblick känns robustare än 510an? Skall spana in den nu länkat, kan absolut vara ett alternativ.
 4. Hej! Behöver goda råd från forumet då jag inte kommer någon vart i mina egna funderar. Sedan en tid har jag bytt "stora" båten mot en liten stuga i skärgården utanför Göteborg. För att komma till stugan är det båt som gäller, vi pratar en färd på 10-15 minuter så inga stora sträckor. Har idag en Ryds 510 GTI som jag inte är helt nöjd med. Söker därför en båt som checkar in på följande kriterier. -Tålig, oöm för frakt av byggmaterial etc. -Stabil vid lite last. -Kunna hantera lite enklare badutyflykter i närområdet. Plus i kanten för billig i drift. Budget upp till kanske 150 000 kr om det är något klockrent, annars helt lägre pris.
 5. This advert is COMPLETED!

  • Säljes
  • Used

  Bytt olja, tändstift och bränslefilter höst -23. Intern tank.

  5,500.00 SEK

  Torslanda, Västra Götalands län - SE

 6. This advert is COMPLETED!

  • Säljes
  • Used

  Brenderup båttrailer i fint skick, endast ett par år gammal ca 2019 och tar upp till 850 kg. Använts till Ryds 51GTI. Finns i Göteborg, Torslanda Båttrailer, 30 kärra, brenderup, vinsch.

  90.16 SEK

  Göteborg, Västra Götalands län - SE

×
×
 • Create New...