Gå till innehåll
lördag 27 april 2024

lilla-norland

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om lilla-norland

  • Placering
    Kadett
  1. Livet satte just P för mina planer , läkarna har hittat en sak i mitt huvud som inte borde vara där. Så jag önskar eder alla en god fortsättning.
  2. Jag har faktiskt kollegor i central europa som anlitar ett sådant företag. Den primära nackdelen med detta är att man måste "parkera" båten på samma plats vilket begränsar vart man kan segla. I detta fall är dom bara intresserade att segla i det adriatiska havet så det fungerar för dem. Personligen känns detta som en för stor begränsning. om det nu är så att jag är den enda som tycker att detta vore en intresankt lösning så är detta en värdefull information och då får jag hitta en annan lösning. MVH //N
  3. Eller tror ni man har större framgång med den amerikanska modellen där en person köper en segelbåt och ger sina "Patreons" möjlighet att mot en ersättning segla med denne. Vad tror ni är någon av modellerna möjlig för svenskar och i så fall vilken ? Eller tänker jag helt fel ? MVH en norrläning som tröttnat på kylan.
  4. Har inte så långt till pension och undrar hur man skulle kunna göra trevliga saker den tid man har kvar. Min ide var att få ihop ett antal som delar på en segelbåt i de varma vattnen men att ha ett uppläg där en person alltid är kvar på båten. Dels för att minska marina kostnader men också för att öka flexibiliteten då man inte behöver tillbaka till en given punkt. Sedan har jag hört att båten far illa av att vara igennbomade i varmt klimat. sedan har vi ju stöld och vandalisering som borde vara mindre sanorlikt om det finns någon som holler koll. eller är det en totalt tokig ide ??
×
×
  • Skapa nytt...