Jump to content
Tuesday 05 December 2023

ozymandias

Medlemmar
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ozymandias

 • Rank
  Landkrabba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Senaste tre tipsen om Rhapsody, Omega 34 och S30 verkar alla passa in på det jag varit ute efter. Nu följer bara lite nedgrottande! stort tack alla som kommit med grymma tips och reflektioner!
 2. Har inte varit nere i en smaragd, vi hade en som granne i vår förra marina som jag alltid dreglade över. Kanske ska testa hyra en innan jag går vidare och köper.
 3. Ja, det är väl relevant i dagens räntemiljö. Men har tänkt lite att upp mot 200 så börjar det ta emot. Men allt är beroende på objektet. Har tidigare sett någon smaragd på Blocket för strax under 150 där det kliade rejält i fingrarna. Men har nyss satt mig i kö till den båtklubb som hade varit geografiskt varit mest optimal för oss, så därför jag inte letat ”live” förrän nu.
 4. Jag och min fru har tidigare ägt en Albin Express som vi tyckte mycket om, men sålde i samband med att vi väntade vårt första barn. Nu i samband med att vi väntar vårt andra barn börjar vi känna att det nog inte är så farligt som vi befarade att segla med småbarn och är riktigt sugna på att köpa en ny båt. Vi gillade verkligen Albin Express, men jag har känt att nästa båt måste uppfylla två krav. Inombordare och vara enkel att segla själv (om någon av mig eller frugan måste styra upp småbarn). Smaragd verkar uppfylla dessa krav då vissa varianter som dyker upp på blocket har inombordare, samt att jag har hört att den seglar bra med allt nerdraget till sittbrunnen (och att den är väldigt snygg). Men har ni någon annan input som jag missat eller tips på annan båt som uppfyller samma kriterier (utan att kosta tre högerhänder)?
×
×
 • Create New...