Jump to content
Friday 08 December 2023

Beatatheboat

Medlemmar
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Beatatheboat

 • Rank
  Landkrabba

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tack för hjälpen allihopa, nu är problemet löst! Jag köpte en precis sån från biltema och trimmade till rätt längd och fäste på samma vis som den tidigare. Billigt ock bra!
 2. Det verkar vara en precis sån jag har! Då är frågan om det är värt att meka ihop en likadan att byta ut den med eller om det är möjligt att byta till en modernare variant? Kan man fästa en sådan på samma sätt? Vajern sitter fastspänd i ”kuben” på armen på bilden.
 3. Hej! Har precis köpt ny båt och under jungfrufärden gick vajern i gasreglaget av! Helt ny med motorn (yanmar yse8) och hittar ingen liknande gasvajer på någon skeppshandel. Änden som sitter fast i gas-spaken är bara en tunn ståltråd och det är alltså där den gick av. Är det någon som har erfarenhet av att byta en reglagekabel av denna typ till en av de som finns att köpa på marknaden? Ser fästena likadana ut på motorn? Undrar också ifall det skulle vara möjligt att bara byta ut vajern inuti kabeln och behålla resten som det är? Vad tror ni? Tack på förhand!
×
×
 • Create New...