Jump to content
Saturday 18 May 2024

Batsmans

Medlemmar
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Batsmans

 • Rank
  Kadett
 1. Ska beställa en manual till en penta 431 motor och det var svårare än jag trodde 😅 Behöver serienummer men lyckas k te hitta det. Nån som vet var på motorn det sitter?
 2. Ska köpa nytt tändstift och skulle behöva göra det imorgon. Ska köpa på biltema eftersom det är öppet på söndagar. Vet någon vilket jag ska till en penta 431 ?
 3. Precis köpt en båt som ligger i Björlanda Kile och ska fiska makrill. Jag dörjer med stagg när båten ligger stilla. Är norrut ifrån och aldrig fiskat i Gbg innan, någon som vet bra ställen i Gbg norra skärgård? Alternativt om nån vet hur man hittar bra platser. Makrill finns ju ofta vid branter men hur vet man var de är ?
 4. Wow fantastiska svar. Tack så mycket! Väldigt nyttig info.
 5. Hej! Ska för första gången köpa båt och har några funderingar om motorer. Motorer jag kollat på är tex Volvo penta 431 och AQ171C. Det två saker jag framförallt undrar över. Timmar finns det nånstans antal körda timmar på en motor är registrerade? Alltså typ som man kan se hur många km en bil har kört. Samma fråga med service. En bil har ofta en servicebok man kan kolla. Brukar det finnas liknande vid båtar? De visningar jag har varit på har det inte funnits men svårt att ta säljarens ord för det båten faktiskt varit på service varje är. Vad anser ni att man som köpare kan förvänta sig?
 6. Batsmans

  Styrpulpet

  Hej, söker tips på budget begagnade styrpulpeter. Maxpris är 60 000. I övrigt inga större krav på den men gärna att den kan göra upp emot 20 knop och är relativt lätt att lägga till med.
×
×
 • Create New...