Jump to content
Sunday 03 December 2023

Benny123

Medlemmar
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Benny123

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jo, sant. Ska testa en sista gång, annars åker den tillbaka..
 2. Jag får väl kontrollera bränslefiltret och luftintaget. Köper en ny motor för att undvika problem, men får problem 🤦‍♀️😂
 3. Menar du tomgången som bör justeras? Din dog ju på tomgången, min dör oavsett.
 4. Den dör på tomgång och med lite gas, oavsett så är den på i ca 1min, men startar direkt efter också. Känns som om det finns en timer klocka i motorn.
 5. Stämmer, bensinen rinner framåt och bensinkranen sitter på sidan av motorn.
 6. Köpte den förrgår, startade den igår. Kontaktade säljaren, bad mig fylla på med mer bränsle. Jag tänkte mer som dig "Om det inte rinner ner från tanken borde den inte starta och gå igen direkt"..
 7. Oljenivån är mellan max och minimum. Jag har en negativ akterspegel, att flytta spärrpinnen gör lutningen större på motorn..
 8. Har köpt en helt ny suzuki 2,5hk. Motorn är igång i ca 1 minut, därefter dör den. Får igång motor direkt efter men dör igen efter 1min. Provat så 5 ggr med samma resultat. Vatten strålen från kylningen är konstant. Luft skruven på bensin locket är öppen, bensin kranen är öppen, men har ca 20 procent fylld tank. Akterspegeln på segelbåten har en lutning på ca 12,5 grader, därav motorfästet lutar och motorn lutar. Kan det vara bensin mängden eller lutningen som gör att bensin flödet rubbas..?
 9. Tack för all hjälp.
 10. Du har rätt, och jag vill lära mig. Jag har frågat om råd, svaret blir "jag vet inte". Därav så har jag erbjudit en betalning om någon kan hjälpa mig. Men nu har jag fått informationen jag sökte här på maringuiden. Tack ChristerN
 11. Tack för detaljerad information, ska prova göra det själv. Något jag bör tänka på vid köp av en utombordare (hk, lång rigg etc), och går det installera rorkult/gasreglage på samtliga utombordare?
 12. Har frågat, antingen så kan ingen eller så har dom inte tid. Segelbåten är en trapper 300. Bör hålen gå genom båda väggar eller håller motorfästet med bara den ena? Bild 2 är insidan på akterspegeln.
 13. Motorn går "bra" men litar inte på den. På höga varv så känns den inte 100 procent. Vill ha en extra motor om något skulle hända ute till sjöss.
 14. Behöver hjälp med att montera ett motorfäste till segelbåten. Har ej erfarenhet eller verktyg. Är redan sjösatt i Upplands väsby båtklubb. Kom med prisförslag..
×
×
 • Create New...