Gå till innehåll
söndag 01 september 2024

Theinzo

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Theinzo

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Jag hade kört på sten och en bit av propellern gick av. Ingen annan skadad har uppstått och allt funkar som det ska när jag testade den med kompisen propell. Jag får nog test låna några propell och testa helt enkelt. Tack för alla svar.
  2. Nej det gör det inte och inte hastigheten heller. Men jag måste byta till en ny propeller ändå eftersom den som satt på blev sned. Det jag vill veta är om det blir bättre av att byta till mindre eller ska jag ha detsamma. Den gör ändå 27 knot men den ska ju kunna gå upp till 35.
  3. Hej, jag håller på att byta propell på min Johnson 70 tvåtaktare och den som satt på var det storlek 14x17. Nån kunnig hade påpekat att det är för stort för motorn och att den borde vara en propell i storlek 13x15. Jag tvekar lite för att ändra storlek från den som var på. Vad tipsar ni? Är det rätt att ändra storlek eller ska jag ha samma?
  4. Hej, jag kan inte hitta vart oljefilter sitter. Jag är ny båtägaren och tänkte byta olja, oljefilter men kan inte hitta vart oljefilter sitter någonstans. Kan någon hjälpa mig lokalisera den?
×
×
  • Skapa nytt...