Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

FinWin

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om FinWin

  • Placering
    Landkrabba
  1. Vi har börjat fundera på en sån här retrosnipa. Vi bor vid Skärgården och tycker det ser så mysigt ut när de åker förbi. Har ni input på vad man bör tänka på eller vilken sort som är bra?
  2. So far inget båtköp…😎 Dels har vi velat fram och tillbaka om vad vi vill ha för båt. Vi har även haft ett ärende hos Länsstyrelsen för att bygga ut vår båtplats och det har tagit 8 månader, så vi har precis fått klart med det. Vi behövde ha koll på båtplatsens storlek innan köp. Så vi insåg under våren att det blir nog inget båtköp i år. Vi hoppade därför på Skipperi denna säsong. Så nu provar vi lite olika Yamarine hos dem och gillar dem. Ska passa på att provköra lite andra båtar i sommar också. Men för att krydda beslutsångesten så har vi blivit sugna på nåt helt annat också…en Snipa. Har en granne som har det och det ser mysigt ut. Så svaret på din fråga är; högst oklart 😉
  3. Tack för svar!! Om man bortser från motorn, skulle du rekommendera den ena båttypen framför den andre eller är det same same? (Ev funderar vi på att köpa ny eller hyfsat ny båt, så då kanske inte motorn är lika avgörande?)
  4. Vi funderar på ett båtköp och skulle gärna ta lite input. Vi vill ha en bowrider som är ca 5,5-6 m. Vi kommer oftast bara vara 2 vuxna, men vill kunna ha med några gäster. Tanken är att vi ska åka lite turer i skärgården, men tänker inte ge oss iväg några långturer. Vad är plus/minus med Silver Hawk resp Yamarine 57?
×
×
  • Skapa nytt...