Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Freddan99

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Freddan99

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Har nyligen tagit upp båten, men hade inte möjlighet att spola av skrovet när den togs upp och fortfarande var våt. Spolat med högtryck och gnuggat i efterhand har fått bort lite grann, men övrigt sitter som sjutton. Frågan är hur får man bort intorkade alger på bästa sätt?
  2. Tack för info, det lutar åt att det får bli en till i sommar, men det verkar inte vara helt enkelt att hitta här i Sverige…
  3. Freddan99

    Hobie vat 16

    Är det någon som har erfarenhet av att segla en hobie cat 16? Är väldigt sugen på att köpa en, då det verkar fruktansvärt kul. kan man segla den själv? Eller är det svårt att välta tillbaks den om man kapsejsar?
  4. Mer att startmotorn inte kuggar i och bara ligger och skrapar mot stora kuggen, så motorn skriker en del när det sker.
  5. Jag har en optimax 75hk där startmotorn de senaste veckorna börjar kuggar över när jag försöker starta den. På andra eller tredje försöket brukar den hoppa igång och går då som vanligt. jag har kollat batteriet, har spänning 13V (har bara spänningsprovare som inte visar decimaler). Nån som har en ide vad det kan vara för fel?
×
×
  • Skapa nytt...