Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

GaSaLe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om GaSaLe

  • Placering
    Landkrabba

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Tack för era rekommendationer och svar, det uppskattas verkligen! Med tanke på ingen erfarenhet så tar jag alla rekommendationer. Vi har inte bestämt oss för något speciellt. En ska är säker - vi vill inte ha en ”svår” båt - vi har ingen kunskap med att laga motorer eller andra båttillbehör. Därför skulle vi uppskatta alla tips om en ”enkel” första båt. Vi har heller inte tänkt övernatta i båten till en början. jag har ingen större erfarenhet om de våtmarken som finns. Själv tycker jag att Sea Ray har schyssta modeller, men har hört att det är amerikanska båtar och om det strular med dem så är det svårt att få tag på delar? Vad rekommenderas som första båt?😊
  2. Favoritbåten är en dröm, ja - men en liknande modell i mindre variant om det nu finns? Vår budget sträcker sig till 250.000kr.
  3. Hej! Vi har länge funderat på att skaffa en motorbåt för dagliga turer. Men pga. Brist av tid att undersöka vilken typ av båt man ska välja så har tankarna legat på is. nu är tankarna igång igen och skulle uppskatta om man kan få någon bra tips på vilka modeller som rekommenderas? Följande önskar vi: - Kapell/Solskydd - Motorbåt - 4 takts motor - Helst en inombordare (men har ingen erfarenhet om vilka för & nackdelar det följer med inombordare) väljer det då det ser ”säkrare ut”. - Båtlängd: 6m - Har ingen båtplats för tillfället - men får hjälp med att skaffa plats (beroende på båttyp) - Bifogad bild är en favoritlåt som önskas - men har ingen erfarenhet om vilken modell det är.
×
×
  • Skapa nytt...